Så här skapar du en anpassad kula för listor i Word 2010

Utan tvekan om du använder Word 2010 har du förmodligen skapat en lista vid någon tidpunkt. Standardkulorna är vanligtvis bara bra men om du vill sticka ut och ha ett unikt dokument så använder du anpassade kulor till dina listor kan du bara lägga till den extra pizazz du letar efter att sticka ut. Dessutom tror jag alltid att kunskapen är makt så hej, om inget annat, läs vidare och du kan kolla rutan för "Jag lärde mig något idag".

Steg 1

På hembandet under fliken Stycke hittar du kula-knappen. Klicka på listrutan bifogad kula-knappen och välj Definiera ny kula ...

Steg 2

I fönstret Define New Bullet finns två användbara alternativ, Symbol eller Bild . Välj vilken du föredrar.

Steg 3 - Symboler

Om du väljer symbol visas karaktärskortet 2010. Här kan du välja vilket tecken du vill ha och det kommer att användas som din kula. Om du inte hittar någon som du gillar i standardfonten kan du välja en från vilken typsnitt som helst som du har installerat på din dator.

Standardfonten är Symbol och den har ett ton av tecken som ska fungera perfekt för kulor. Välj ett tecken som du gillar och klicka på OK .

Den nya symbolen du valt kommer nu att visas som kula för dina listor i ditt Microsoft Word-dokument.

Steg 4 - Bildkulor

Om du väljer Bild visas kollapsbildsbiblioteket. Microsoft har förinstallerat ett litet galleri med bildkoder som du snabbt kan välja mellan, men du kanske vill använda din egen bild. Om du vill använda din egen anpassade bild som en kula klickar du på Importera ...

Office startar Windows Explorer och uppmanar dig att välja vilken bild du vill använda, Välj en från din dator och klicka på Lägg till .

Den bild du valde kommer nu att visas som kula för dina listor!

Gjort!

Att anpassa kollarna till listor i Microsoft Word 2010 var snabbt och enkelt. Om du väljer rätt kula för rätt typ av dokument kan det få några grova resultat. Varje gång du lägger till en ny kula kommer den att lagra den i kullbiblioteket som kan nås från samma lista i steg 1. Om du vill återgå till originalkulan finns den också tillgänglig där.