Avblockera webbplatser med ProxMate för Firefox eller Chrome

Om du bor i Pakistan, Iran eller Kina eller andra länder där webbplatser blockeras av regeringen, är ProxMate extremt praktisk. De flesta regeringar blockerar webbplatsen genom deras domännamn och genom fullmakter. Även om regeringen blockerar specifika proxyer, på grund av den alltid föränderliga och ökande mängden proxyer, är det omöjligt att blockera dem alla.

ProxMate är en förlängning för Google Chrome som låter dig surfa på Internet och få tillgång till webbplatser som har blivit bannade eller begränsade i landet. Det kan innehålla webbplatser som Facebook, YouTube, Google Play och Pandora för att nämna några.

Först installera ProxMate för Chrome av Firefox. Då har du möjlighet att aktivera eller inaktivera tillägget för olika webbplatser. Som standard använder den sin egen uppsättning proxyer. En av de bästa sakerna med denna tillägg är att det låter dig lägga till din egen uppsättning proxies också. En annan groovy funktion blockerar automatiskt YouTube-videor.

Naturligtvis kan du lägga till din egen proxy i din webbläsare, men ProxMate gör det mycket lättare att komma till några av dina favorit populära webbplatser som är blockerade i ditt område av världen. Åh, och det håller inte heller koll på din surfhistorik.