Microsoft levererar Windows 10 Mobile Preview Build 10512

Microsoft tillkännagav idag att det rullar ut den senaste mobila förhandsgranskningsbyggnaden för Windows Insiders. Den senaste är bygg 10512 som kommer ungefär en månad efter byggnad 10166.

Gabe Aul gjorde meddelandet på Twitter i eftermiddag.

Hej #WindowsInsiders, bygg 10512 för # Windows10 Mobile är nu tillgänglig för snabbringen: http://t.co/8YojETM4bK

- Gabriel Aul (@GabeAul) 12 augusti 2015

Detta bör ge ett stort hopp i kvaliteten på Windows 10 Mobile och ger oss ett annat steg närmare den slutliga versionen som är planerad att släppas senare i höst. Microsoft betonar kvalitet för de slutliga förhandsgranskningsbyggnaderna som återstår till den slutliga versionen.

Enligt Microsofts Blogging Windows-webbplats bör du se följande förbättringar:

 • Allmän förbättring av total stabilitet och prestanda.
 • Du kan nu ställa in låsskärmen och bakgrundsbilden i appen Foton.
 • Vi fixade ett problem där appar installerade på SD-kort inte fungerade efter en omstart.
 • Vi har förbättrat lettiska och kinesiska ingångar.
 • Vi har gjort förbättringar av Kid's Corner-plattformen.
 • Vi har förbättrat tillförlitligheten av Data Sense-meddelanden.
 • Modifierad formskrivningsalgoritm för att vara mindre aggressiv för att ange kontaktnamn över vanliga ord.
 • Löste ett problem där kameran inte skulle starta när telefonen var låst.
 • Vi har löst ett problem där meddelanden för inkommande textmeddelanden inte visas.
 • Vi löst ett problem där pekskärmen inte skulle vara responsiv efter att ha avslutat ett telefonsamtal på vissa enheter.
 • Och vi fixade ett problem där mappplattor uppenbarligen har överlappande text.

För att få den senaste byggnaden, om du är en Windows Mobile Insider i snabbringen, vet du borren. Gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Telefonuppdatering och kolla efter uppdateringar. Och du bör börja ladda ner versionen (10.0.10512.1000).

Kom ihåg att du är säker på att telefonen är fulladdat, du är på Wi-Fi och lämnar din telefon ansluten när uppdateringen äger rum. Under uppgraderingsprocessen startas din telefon flera gånger.

Jag börjar just nu ladda ner den till min Lumia 635, och saker går inte alls snabbt. Efter att jag så småningom får de nedladdade bitarna visar vi några större nya funktioner som du kan förvänta dig. Det verkar emellertid som om Microsoft är hemma-sträckan, och kommer att förbättra prestanda och patching säkerhetsbuggar.

Uppdatering: Min uppdatering hölls vid 0% och jag gjorde två fulla hårda omstart, kopplade in den och lämnade den. Efter en halvtimme ser jag det nu på 33%. Från andra webbplatser jag har läst, så rekommenderas de flesta användare. Gör ett par fullstart på din telefon och vänta bara, men se till att det är anslutet till en strömkälla .

Om du är en Windows 10 Mobile Insider, låt oss veta hur uppdateringen går för dig, eventuella problem du stöter på nedladdning av uppdateringen och eventuella lösningar som du har i kommentaren nedan.