Förhandsgranskning av Microsoft Edge Extensions visas sedan försvinner

En av de mest förväntade funktionerna för Microsoft Edge i Windows 10 är stöd för tillägg. De gjorde ett snabbt utseende på webben igår men snabbt försvann.

Företaget har lovat att tillhandahålla en modern utbyggbarhetsmodell för webbläsaren, men ingen tidsram för tillgänglighet har blivit tillkännagivad:

Microsoft Edge stöder visning av PDF-filer och Adobe Flash som inbyggda funktioner, men stöder inte några installerbara plug-ins från tredje part. Detta gör det möjligt för oss att bygga en säkrare och mer pålitlig webbläsare för att göra webben till en säkrare upplevelse för alla. Vi arbetar på en ny, modern utbyggbarhetsmodell för Microsoft Edge i en framtida uppdatering. Källa

Stödjer Extenstions i Microsoft Edge Coming?

Ett Twitter-konto h0x0d var snabbt nog för att få en glimt av Microsofts Edge extensions webbsida innan den togs ner med en samling färdiga att använda tillägg från tredje part utvecklare som Pinterest och Reddit.

Hur fungerar Extensions?

Microsoft gör Extensions tillgängliga för att förhandsgranska utgåvor av Edge först, så folk som kör offentliga byggnader från Windows 10 kommer inte att kunna prova det ännu. Om du ingår i Insiderprogrammet så här kan du prova Extensions när de blir tillgängliga:

  • Hämta förlängningen från sidan Extensions (länken är död just nu)
  • Släpp hela zip-filen i C: / cool / Microsoft / Edge / Path
  • Din förlängning visas nu under menyn Fler åtgärder.

Jag är säker på att Microsoft kommer att göra det mycket lättare när det är färdigt. Även med denna läcka, vet vi åtminstone att det finns något på plats av företaget för att få tillägg som fungerar med Microsoft Edge. Med utgåvan av novemberuppdateringen för Windows 10 lade Microsoft några nya funktioner till Edge, som förhandsgranskning av flikar, förbättrad säkerhet, prestandaförbättringar, Cast to Device och synkroniseringsfunktioner.

Cortana integration i Edge har också förbättringar. Extensions är ett populärt verktyg när du använder en modern webbläsare, och den har byggt upp framgången med Chrome och Firefox. Microsoft Edge hastighet och prestanda i Windows 10 är fenominal, och dess andra funktioner är unika och intressanta som weell. Den viktigaste saknade ingrediensen är dock förlängningsstöd, och förhoppningsvis ser vi det snart.