Ström video och musik till Xbox 360 med Twonky för Android eller iOS

Så här använder du Twonky-appen på Android eller iOS för att strömma video, foton och musik till din HDTV via Xbox 360. Du kan använda den för att strömma innehåll som är lagrat på din enhet eller media som lagras på andra datorer i ditt nätverk.

Twonky Beam App

Ladda först gratis Twonky-appen på din surfplatta eller smartphone:

  • Twonky Beam för Android
  • Twonky Beam för iPhone, iPad eller iPod touch

Använd Twonky Beam för att strömma video till Xbox 360

Till skillnad från att använda Twonky för att stråla video till Roku behöver du inte installera en specifik app på Xbox 360. Slå bara på Xbox-konsolen och starta appen på din enhet. I det här exemplet använder jag en Nexus 7 som kör den senaste versionen av Android, men processen är liknande på en iPhone eller iPad. Dra av från höger sida av skärmen till vänster, tryck på Visa enhet och sedan Xbox 360.

Då ska du se listan över datorer i ditt nätverk som är påslagna. Här kan jag se min hemserver, ett annat Windows-system och den lokala enheten. Dra av från höger sida av skärmen till vänster, tryck på Visa enhet och sedan Xbox 360.

Tryck på enheten där media du vill spela är och navigera till rätt mapp. Här kommer jag till en episod av Homeland som finns på min Windows Home Server. Tryck på videon, och sedan visas strålknappen och den börjar spela via din Xbox.

En av de super coola sakerna i Android-versionen är att du kan strömma FLAC-musikfiler till Xbox. Vilket du inte kan göra nativt med iOS eller till och med Play To-funktionen i Windows 8.

Twonky är en fantastisk app för streaming video runt ditt hem till olika enheter. Faktum är att det är perfekt för att titta på YouTube på en Roku - eftersom varje YouTube-app för Roku har tagits upp från Kanalslagret.