Få din Vine Profile Vanity Web Address

Om du är en användare av Vine, dela programmet med mikrovideor från Twitter, gå till webbplatsen för att hävda din vanity-webbadress. Tjänsten lanserar webbprofiler och du kan nu reservera din fåfängsadress - men agera snabbt.

Vine Vanity URL

Gå vidare till Vine.co-sidan och du kommer se att profiler kommer snart, men du kan hävda din fåfängsadress nu. Om du är en stor användare av tjänsten, vill du ha en adress som är lätt för människor att snabbt. Till exempel fick jag mina och det är vine.co/BrianBurgess ... vilket är mycket bättre än något som vine.co/Brian1_!408435 eller något mindre minnesvärt.

Det finns några krav du behöver för att kunna reservera din profiladress. Du måste vara medlem i Vine i minst 30 dagar och ha två inlägg.

För att möta kravet ställde jag upp ett par galna Vines av mina katter. Om du aldrig har skapat en förut, se till att ladda ner appen på din smartphone eller surfplatta. Den är tillgänglig på iOS, Android och nyligen Windows Phone. Kolla sedan en av våra följande artiklar om hur du gör en video:

  • Så här använder du vin på IOS
  • Så här använder du vin på Android

Om du uppfyller kraven, gå helt enkelt till Vine och bekräfta den URL du vill ha. Se till att det är något du vill ha, eftersom du inte kan ändra det senare.

Om du anmälde dig till Vine via Twitter, förbehåller du ditt Twitter-handtag. Men om du vill ha något annat, säg ett smeknamn eller ditt varumärke, nu är det dags att få det - om det inte är för sent!