Gnistkamera - Apple App Store Gratis app i veckan

Den här veckan har Apple valt Spark Camera som sin gratisapp i veckan. Normalt $ 1, 99, det är gratis i begränsad tid så var noga med att ta den nu, antingen för din iPhone eller iPad.

[button link = "https://itunes.apple.com/us/app/spark-camera/id649470858?mt=8&uo=4&at=1l3v5s3" size = "medium" color = "red"] Hämta Spark Camera [/ knapp ]

Spark Camera är en app som du kan använda för att skapa vackra videor på ett mycket enkelt och snabbt sätt. Du kan spela in videoklipp, sedan lägga till filter för att göra dem vackrare, lägga till lite musik för dem och dela dem med dina nära och kära via ett socialt nätverk.

Appen har inkluderats i App Store Best of 2013- listan och är ett Apple Editors Choice.

Gnistkamerafunktioner

Här är vad det kan göra:

  • Tryck och håll någonstans för att spela in, släpp för att stoppa
  • Gör så många gånger som du vill skapa flera klipp
  • Skjut för att byta filter under uppspelning
  • Tryck på musiknotten för att lägga till en låt från ditt bibliotek
  • Tryck på Spara-knappen för att spara till kameravalsen
  • Dela på Twitter, Facebook, Instagram, iMessage eller e-post!

Den stöder iPhone 4S och högre, såväl som iPad, så länge som enheten körs iOS 6.0 eller senare.

Du kan använda den för att ta så många korta videoklipp, som kallas Sparks, som du vill, och det skapar videor med 720p upplösning - du kan lägga samman klipp upp till 45 sekunder. Du kan lägga till musik från din egen samling till nämnda videoklipp och resultaten sparas både i appens galleri och i kamerans roll.

För att få en bättre uppfattning om den här veckans app, kolla in videon nedan och ta sedan in appen innan affären är borta. Även om Apple inte nämner ett datum, enligt sina vanor, bör appen vara ledig till 22 januari.

">