Windows 10 får ny kumulativ uppdatering KB3081455, ska vi veta vad som ingår i dessa?

Microsoft utrullar idag en annan ny kumulativ uppdatering för Windows 10 KB3081455. Det har varit lite över en månad sedan den officiella lanseringen av Windows 10 den 29 juli, och de kumulativa uppdateringarna fortsätter att utrullas. Den här uppdateringen kommer bara en vecka efter den senaste uppsättningen uppdateringar.

Windows 10 Kumulativ uppdatering KB3081455

Uppdateringen är tillgänglig nu och kommer att hämtas och installeras automatiskt. Men om du vill komma över det går du till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Update> Sök efter uppdateringar .

Det verkar som säkerhetsuppdateringar som löser sårbarheter som beskrivs i Microsofts säkerhetsbulletiner nedan på den här Microsoft Support-sidan.

Microsoft säkerhetsbulletin MS15-094
Microsofts säkerhetsbulletin MS15-095
Microsoft säkerhetsbulletin MS15-097
Microsofts säkerhetsbulletin MS15-098
Microsoft säkerhetsbulletin MS15-101
Microsoft säkerhetsbulletinen MS15-102
Microsoft säkerhetsbulletin MS15-105

Microsoft beslutar att endast dela väsentlig uppdateringsinformation

Det är värt att notera att Microsoft inte kommer att släppa detaljerad information eller ändra loggar för alla uppdateringar ... bara viktiga. Som Gabe Aul publiceras på Twitter (och många användare är irate över):

@matteocontrini @ibektasyildirim Vi gör inte fullständiga ändringslistor, det är för svårt att hantera och lägger inte till något värde.

- Gabriel Aul (@GabeAul) 23 augusti 2015

Också en Microsoft-talesman sa till The Register:

Som vi har gjort tidigare lägger vi in ​​KB-artiklar som är relevanta för de flesta uppdateringar som vi levererar med Windows som en tjänst. Beroende på betydelsen av uppdateringen och om den ger nya funktioner till Windows-kunder kan vi välja att göra ytterligare marknadsföring av nya funktioner när vi distribuerar dem.

Eftersom Microsoft behandlar Windows som en tjänst (WaaS) kan vi förvänta oss flera av dessa kumulativa uppdateringar oftare än tidigare versioner av Windows. Patch tisdagar när företaget skulle släppa en massa uppdateringar varje månad är borta i Windows 10.

Jag är inte helt säker på om jag är en fan av detta eller inte. Medan kraftanvändare, och speciellt IT-proffs i företag och företag behöver veta detaljerna om uppdateringar, får den genomsnittliga hemmaläget bara uppdateringarna i bakgrunden.

Och om du tänker på det, hur många gånger får du uppdateringar för appar på din telefon och inte ens oroar dig för det? Naturligtvis är argumentet, det här är ett operativsystem, och inte bara en app.

Hur som helst, om vi som Windows 10-användare trycker på Microsoft tillräckligt, kan företaget bara börja släppa mer information om alla uppdateringar, även om företaget inte anser dem betydande .

Vad tar du på Microsofts position om uppdateringar?

Jag körde också installerat den här på två datorer - ett skrivbord som kör Windows 10 Pro, och en bärbar dator med Windows 10 Home, och har inte märkt några problem ännu. Lämna en kommentar nedan om du har några problem.