Windows 10 Kumulativ uppdatering KB3135173 Bygg 10586.104 tillgängligt nu

Microsoft har idag utarbetat en ny kumulativ uppdatering KB3135173 för Windows 10. Uppdateringen innehåller buggfixar, säkerhetsuppdateringar och prestandaförbättringar. Det ger också den tidigare Build 10586.71 hela vägen upp till Build10586.104. Här är en titt på att installera uppdateringen och vad du kan förvänta dig.

Windows 10 Kumulativ uppdatering KB3135173

Det finns inga märkbara ändringar av användargränssnittet i den här uppdateringen, allt som ingår i den här uppdateringen är under flikfelfixen för att förbättra funktionaliteten i Windows 10.

Enligt Microsofts nya uppdateringshistorik för Windows 10 uppdateras följande uppdatering:

Den här uppdateringen innehåller kvalitetsförbättringar och säkerhetsfixar. Inga nya operativsystemfunktioner introduceras denna månad. Viktiga ändringar i den här uppdateringen är:

  • Fasta problem med autentisering, uppdatering av installation och operativsysteminstallation.
  • Fixat problem med Microsoft Edge-webbläsaren cachade besökta webbadresser medan du använder InPrivate-surfning.
  • Fast problem som inte tillåter samtidig installation av appar från Windows Store och uppdateringar från Windows Update.
  • Fast problem som försenade tillgängligheten av låtar till Groove Music-appen i Windows 10 Mobile.
  • Förbättrad säkerhet i Windows-kärnan.
  • Fasta säkerhetsproblem som kan möjliggöra fjärrkörning av kod när malware körs på ett målsystem.
  • Fasta säkerhetsproblem i Microsoft Edge och Internet Explorer 11 som kan tillåta att kod från en skadlig webbplats installeras och köras på en enhet.
  • Fasta ytterligare problem med Windows UX, Windows 10 Mobile, Internet Explorer 11, Microsoft Edge och aktivitetsfältet.
  • Fasta ytterligare säkerhetsproblem med .NET Framework, Windows Journal, Active Directory Federation Services, NPS Radius Server, Kärnlägesdrivrutiner och WebDAV.

Mer information om säkerhetsfixarna i den här uppdateringen och en fullständig lista över berörda filer finns i KB3135173 .

Avsluta uppdateringen

Du får den senaste uppdateringen automatiskt vid något tillfälle, men om du inte vill vänta kan du fånga det manuellt genom att gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Update .

Du måste också starta om datorn för att slutföra uppdateringsprocessen. Men du kan alltid schemalägga omstart för en tid som fungerar bäst för dig. För mer om det, läs vår guide om hur du schemalägger Windows 10 Update startar om.

När uppdateringsprocessen är klar kan du kolla in det nya byggnumret genom att starta den dolda snabbåtkomstmenyn och välja Kör eller genom att trycka på Windows-tangenten + R och skriv sedan: winver och tryck Enter.

Där kan du se att ditt Windows 10 byggnummer har hoppat upp lite.

När du har fått den senaste uppdaterade uppdateringen av Cumulative, låt oss veta hur saker som körs på ditt Windows 10-system i vårt kommentarsektion nedan. Om något inte fungerar korrekt och du behöver mer hjälp, hoppa i våra gratis Windows 10-forum för mer diskussion och hjälp.