Chameleon Run - Apples gratis iTunes App i veckan

Den här veckans gratisapp är auto-runner-spelet Chameleon Run. Normalt är det $ 2, men du kan hämta det gratis från iTunes till torsdag den 16 februari.

Vad är det?

Precis som andra i fältet som Sonic handlar det om att komma från punkt A till punkt B och hoppa över hinder längs vägen. I Chameleon Run, är vridet snällt att du måste byta färg ibland. När du hoppar måste du matcha färgen på din destination. Det där spetsen lägger till en enorm svårighetsgrad. Om du glömmer att byta är det tillbaka till början.

Tillsammans med stöd för iOS fungerar spelet även på Apple TV. Spelet är detsamma på alla enheter. En knapp hoppar och den andra ändrar färg. Apple innehåller inte gratis Apple TV-appar för ofta, så det här spelet är ett bra tillägg.

Chameleon Run stöder Game Center så att du kan synkronisera med dina enheter. De innehåller även en Facecam för att chatta med vänner medan de spelar.

Vem är det bra för?

Unga eller gamla, jag tror att någon kommer att njuta av det här spelet. Varje runda är kort och ger dig lite distraktion. Det är svårt att utmana dig utan att vara omöjligt. Soundtrack och sociala funktioner förbättrar också gameplayen. För mig älskar jag Apple TV-versionen.

Ska du ladda ner det?

Appen tar upp 95 MB, vilket är under genomsnittet för de flesta spel. Jag tog bort detta från mina iOS-enheter, men jag håller den på Apple TV. Det är det perfekta spelet för en kort distraktion och lite kul.

Hämta Chameleon Run - iPhone / iPad