Songbird för Android lanserar Public Beta

Gillar du Songbird? Har du en Android-telefon? Om så är fallet kan du ha roligt med den här. Även om det fortfarande är testet, har media och musikspelare Songbird nu en app tillgänglig för Android. Denna version kommer att bli deras första offentliga beta, och de förväntar sig att släppa en ny inom de närmaste 4 veckorna ( som den nuvarande kommer att gå ut ). Nedan tar vi en snabb titt på appen och visar några skärmdumpar.

Songbird har varit tillgänglig på iPhone och andra iOS-enheter under en tid nu, och även om det är dags att det gäller Android, kallar Songbird-teamet sitt " super seekrit " -projekt. Det är speciellt ... Klar att prova det? Jag är, låt oss göra det.

Songbird beta är ännu inte i appbutiken, så för att kunna installera det måste du tillåta att appar från tredje parts källor installeras. När du har gjort det är du bra att gå. Från din telefon, klicka på länken nedan för att ladda ner appen direkt.

  • Hämta Songbird för Android .APK-filen här [via Songbirds blogg] *

När du har hämtat .APK, kör det bara och installationsprocessen bör börja. Du kommer märka att Songbird inte begär någon löjlig åtkomst till din telefon. Jag gillar det redan så långt!

* Om du upplever problem med att hämta .APK-filen är det troligt ett problem med din webbläsare. Jag kunde inte använda Androids standardwebbläsare för att ladda ner .APK-filer, prova en annan webbläsare som Firefox för Android eller Dolphin.

Det vi ser i appen själv är ett enkelt och väldigt rakt framåt gränssnitt. Det finns ingen dold inställningsknapp på din telefon gör inte ens något när du trycker på den. Med tanke på att det är en beta, det är inte dåligt hittills, men appen är inte något att skriva hem om ( men du kan skriva om det!) Njut av skärmdumparna nedan!

Har du en groovyTip som är värt en ? Släpp en anteckning nedan i kommentarerna eller skicka den till oss på tips@!