TG 19: T-tröja är utsålda

Steven Sinofsky lämnar Microsoft, Googles Nexus 4-smartphone säljer på under en timme, iPhone 5S ryktes redan för utgåva? Vårt tips på veckan och mycket mer!

Den här veckan går med värd Josh Windisch, Brian Burgess, Austin Krause och Steve Krause - aka Mr. Groove är tillbaka. Denna vecka talar gänget om Steven Sinofskys plötsliga avgång från Microsoft - en annan Scott Forstall-situation? Googles nya Nexus 4-smartphone säljer på under en timme i USA, och det är bara 15 minuter att sälja i Tyskland. IPhone 5S ryktas för att komma under första kvartalet 2013 - är det här en ny produktfrisättningsstrategi för Apple? Det är Patch Tuesday for Microsoft, och innehåller de första patcharna för Windows 8 sedan det släpptes till allmänheten. Dessutom är förhandsgranskningen för Internet Explorer 10 för Windows 7 nu tillgänglig för nedladdning.

">

TechGroove Visa noteringar

  • Steven Sinofsky, Windows President Lämna Microsoft
  • Hämta automatiskt YouTube-videoklipp med Miro
  • Rykten: Ny iPhone 5S, iPad och Apple TV under första kvartalet 2013 (via 9 till5 Mac)
  • Google Nexus 4 Smartphone säljer ut under en timme (via nästa webb)
  • Hämta IE 10 Förhandsgranskning för Windows 7 (via Microsoft)
  • Tidigare Apple 20 år Apple Sales Exec Trashes Tim Cook (via ReadWrite)

Hur tips på veckan

Styr din Xbox 360 från en iPhone eller iPad med SmartGlass App

Gå med i varje vecka som sänder showen Live på Google Hangouts - Vanligtvis tisdagskvällar klockan 21:00. Du kan fånga vår videopodcast här och på vår YouTube-kanal. Du kan också prenumerera på ljudversionen på iTunes och nu på Stitcher Radio.

">