Visa bara dagens uppgifter i Outlook 2007 till-gör-bar [hur-till]

Baren Outlook To-Do är lämplig för att hålla reda på dagens möten, öppna uppgifter och snabbt planera nya möten eller skapa nya uppgifter. Som standard kan dock uppgifterna bli lite röriga. Så det första jag alltid gör när jag konfigurerar Outlook 2007 för första gången är att bara visa dagens uppgifter genom att konfigurera åtgärdsfältet.

Hur man gör Outlook 2007 till-gör-baren visar bara uppgifter från idag

1. Högerklicka på menyn Ordna och klicka på Anpassad

2. Okej, det här nästa steget kan bli lite galet. Klicka på Filter ; Filterfönstret kommer popup och på det Klicka på fliken Avancerat . Klicka sedan på Fält och på rullgardinsmenyn Klicka på datum / tidfält> förfallodatum.

3. Nästa, under villkormenyn, klicka på eller före och sedan i rutan Typ in idag . För att spara och fortsätta, klicka på Lägg till i lista .

Valfritt 3.a: Om du inte vill visa försenade uppgifter, använd bara dagens skick.

Helt klar!

Nu när du tittar på din To-Do-bar ser du fortfarande utgått uppgifter från igår som är ofullständiga. Ofullständiga uppgifter kommer att dyka upp som röda, medan dina andra uppgifter för idag kommer att förbli standardfärg. Denna färgskillnad bör hjälpa till att hålla dig från att glömma saker!

Frågor, Kommentarer, Helt förlorad? Släpp oss en kommentar nedan, eller Gå med i vårt fria tekniska support community forum!