Samsung Galaxy Tab 2 Kommer snart

Några mer intressanta saker för tablettfans. Om du är intresserad av att få en pris som är tillgängliga med pris, har Samsung en för dig. Naturligtvis är det inte så billigt som ZTE Optik. Det kommer först att släppas i Storbritannien, i mars.

En bra sak om det är att den kör Android 4.0, Ice Cream Sandwich. Displayen av Galaxy Tab 2 är en 7 tums en, och har en 1024 x 600 upplösning.

CPU: n är en dubbelkärna, som körs vid 1 GHz, och du får också en 3 megapixel huvudkamera, samt en VGA-enhet på framsidan, för videochattändamål.

Batteriet är en 4000 mAh en och tabletten kommer att finnas tillgänglig med 8, 16 och 32 GB minne.

Nu ska jag inte jämföra Galaxy Tab 2 med vad som förmodligen är den viktigaste Ice Cream Sandwich Tablet på marknaden, som är Asus Transformer Prime, eftersom de är i helt olika produktklasser (Asus har en quad -core-CPU, samt en 10, 1 tums skärm med en upplösning på 1280 x 800, plus ett tangentbord med ett extra batteri osv.), men jag ska säga att den här har något som även Asus-tabletten har inte - en version med 3G-anslutning.

Olika versioner kommer att finnas tillgängliga på marknaden samtidigt - med Wi-Fi, såväl som med både Wi-Fi och 3G.

Och det finns en annan punkt där denna tablett låter frestande för många människor - dess prissättning. Enligt Sammy Hub, som listar priserna för skandinaviska länder, kostar tabletten någonstans mellan $ 419 och $ 463 - Wi-Fi och mellan $ 523 och $ 568 - Wi-Fi och 3G (ett pris på 712 dollar är listat för den här versionen i Danmark, men de säger att det bara är ett typsnitt).