Hur kan du ladda ner någonting från någonstans på Internet med JDownloader

Har du någonsin laddat ner något från en gratis värdwebbplats som Rapidshare eller Megaupload? Om så har du antagligen stött på annonserna, vänta tider, captcha och andra irriterande saker. JDownloader är en gratis öppen källkod som automatiserar hela processen för dig. Det låter dig även ladda ner saker som du normalt inte kunde, till exempel YouTube eller Megavideo- videor.

Använd JDownloader för att ladda ner nästan allt på nätet

1. JDownloader är en fristående applikation; Du kan ladda ner installationspaketet från http://jdownloader.org/download/index

2. Vi har sett det tidigare - packade crapware. Det är en nödvändig ondska som ibland behövs för att hjälpa till att finansiera projekt som JDownloader, men det är i alla fall valfritt att installera. Under installationen måste du kollaNej tack- knappen när du blir ombedd att installera Kikin. Kikin är crapware som spårar allt du gör online, och det är synd att det är förpackat i installationsprogrammet.

3. Antingen under installationen eller omedelbart efter att du sannolikt blir uppmanad till en Windows UAC-varning i Windows 7. JDownloader är inbyggd med Javascript, och det kommer därför att begära tillstånd att använda Javascript för att komma åt Internet. Klicka på Tillåt åtkomst .

4. JDownloader stöder ett stort antal språk, och under installationen kan du välja vilken som passar dina behov bäst.

5. Om du har Firefox installerat, blir du uppmanad att installera FlashGot . Klicka på OK ! FlashGot är en groovy Firefox plug-in som tillåter JDownloader att upptäcka nedladdningsbara webbadresser automatiskt medan du surfar med Firefox.

6. När installationen är klar kommer JDownloader att börja uppdatera. Denna process kan ta flera minuter; Du kommer se framstegen på den nedre statusfältet.

7. När JDownloader är installerad och uppdaterad är det dags att börja ladda ner. Om du har installerat FlashGot-plugin och du använder Firefox är det otroligt enkelt. Besök bara webbplatsen som har filen, videon eller sången som du vill ladda ner.

8. När du har besökt webbplatsen använder JDownloader det "Linkgrabber" för att upptäcka webplatsen för mediefilerna på den webbplatsen. För att ladda ner dem, gå till fliken Linkgrabber och klicka sedan på knappen Spela upp (ladda ner).

9. På fliken Ladda ner kan du visa status för filer som laddas ner. Om din nedladdning avbryts kan du alltid återuppta nedladdningen från var den slutade. Den här nedladdningshanteringsliknande funktionen är till nytta för nedladdning av nästan alla filer, speciellt om du har en långsam anslutning.

10. På fliken Inställningar kan du utforska ytterligare alternativ och funktioner i JDownloader. Den här platsen är också där du skulle ändra standardhämtningsmappen.

JDownloader har flera andra funktioner som alla är något groovy, min favorit är nedladdning schemaläggning. Här är listan:

Diverse funktioner

  • Ändrar automatiskt din IP-till-runt-väntetider ( Jdownloader-teamet skrev en hur-till på den här )
  • Stödjer hundratals webbhotell och video / musikdelning webbplatser
  • Firefox integration via Flashgot fångar automatiskt länkar
  • Ladda ner schemaläggning
  • Ändra funktionalitet med plugin-program
  • Ladda ner automatiskt från webbhotell

Övergripande JDownloader är en groovy gratis öppen källkod applikation som kan användas för att spara tid nedladdning och arbeta Internet nedladdning roadblocks.

Ansvarsbegränsning: innan du använder en groovy app som JDownloader för att ladda ner något från en webbplats eller tjänst, bör du först läsa användarvillkoren för webbplatsen för att se till att du inte bryter mot lagar eller regler som anges i villkoren genom att hämta eller konsumera i ett sätt som är onaturligt.

Har du en favorit Internet Media Downloading program eller favorit gratis verktyg i allmänhet? Berätta om det i kommentarerna nedan!