Microsoft Rolls Out Windows 10 Insider Förhandsgranska Bygg 16299.15

Microsoft sena ikväll utredde en kumulativ uppdatering för Windows 10 Fall Creators Update till Insiders i Fast-ringen. Det tar med den nuvarande Preview Build 16299 som släpptes förra veckan och byggde 16299.15. Dona Sarkar gjorde meddelandet om denna utgåva på Twitter sent på måndagskvällen.

Hej #WindowsInsiders, vi har släppt Build 16299.15 till Snabbringen ikväll: https://t.co/ZnsVsQ7BqO

- Dona Sarkar (@donasarkar) 3 oktober 2017

Windows 10 Fall Creators Update Bygg 16299.15

Precis som med alla nya Insider-byggnader finns det inga nya funktioner att rapportera, och inga specifika problem behandlas. Denna uppdatering ser ut att testa ut sin service med kumulativa uppdateringar som är bekanta med alla stabila utgåvor av Windows 10. "Vi har släppt Windows 10 Insider Preview Build 16299.15 till Windows Insiders i Fast Ring. När vi förbereder oss för att släppa Windows 10 Fall Creators Update till världen den 17 oktober, kommer vi nu att börja testa ut service av denna byggnad med de kumulativa uppdateringarna via Windows Update, skriver Sarkar i en blogginläggsuppdatering.

Den senaste byggnaden ser ut att vara vad företaget brukade hänvisa till som versionen Release to Manufacturing (RTM). Eftersom Microsoft behandlar Windows 10 som en tjänst, finns det inte längre RTM-byggnader i sig, men det är säkert att säga att detta är den sista. Några nya buggfixar och andra tweaks kommer att komma i vägen för kumulativa uppdateringar eller korrigeringar via Windows Update och kommer inte att bli fulla nya byggnader.

När du har installerat den här kumulativa uppdateringen, slår du Windows Key och skriver: winver och trycker på Enter. Du ser att din version har stött upp till 16299.15. Observera också att det inte längre finns ett "Värderingsexempel" vattenstämpel i nedre högra hörnet på skrivbordet.

Är du glada att lanseringen av Windows 10 Fall Creators Update är precis runt hörnet? Kommer du uppdatera genast eller vänta innan du drar avtryckaren? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta dina tankar.

Se också till att gå med i våra Windows 10-forum för mer diskussion av alla Windows 10-versioner, inklusive tips, knep och felsökningsråd.