SlimPDF Reader är ett gratis minimalt Adobe alternativ

Nu vet vi förmodligen att vi inte är fans av Adobe Flash eller Adobe PDF-läsare här på . Förse mig inte fel De är båda bra produkter, men den ständiga strömmen av nya säkerhetsproblem som finns med produkterna gäller mycket. Jag letar alltid efter bra Adobe Reader-alternativ som FillAnyPDF eller NitroPDF men nyligen har vi hittat en annan som är värd att nämnas. SlimPDF! Det kan inte vara en tung hitter i PDF-världen, men med sitt lilla systemavtryck är det en minimalistisk dröm som går i uppfyllelse.

Ansökan, utvecklad av investintech.com inc, är helt gratis. Även om du märker under det, innehåller det en mycket minimal mängd självbefrielse. Jag gillar att det är liten och det gör vad du behöver att göra - läs PDF-filer.

Installation

Du kan hämta en kopia av SlimPDF Reader här: http://www.investintech.com/resources/freetools/slimpdfreader/

Installationsprocessen är enkel.

Testregistrering under installationen? Nej tack!

Under installationen uppmanas du att registrera din prövning. Vänta en sekund; det här är inte ens en rättegång! Vad i helvete? Så långt jag kan berätta är SlimPDF ett lätt och 100% gratis program. Det verkar som om det här bara är en sista-diktsansträngning för att skörda din e-postadress för reklamfilm. Eftersom den här hela registreringssaken var lurad, hoppade jag över hela registreringen.

Funktioner

Funktioner du säger? Tja, det finns inte många, men här är vad det kan göra.

  • Läs PDF-filer
  • Skriv ut PDF-filer
  • Zoom

Ja, det handlar om det. Hela konceptet SlimPDF är att ha en liten och snabb PDF-läsare som använder en minimal mängd systemresurser.

Slutsats

SlimPDF är just det. Det är en smal no-nonsense PDF-läsare som borde uppfylla 99% av befolkningens behov där ute. Ja, det har några irriterande Twitter & Facebook-ikoner med bara självpromotionslänkar till investintechs företagsida, men inget som är skandalöst. Det är trots allt en gratis giveaway-app, så jag håller med om att de förtjänar lite självpromotion här och där. ;)