Microsoft Releases (KB3019269) Patch för Windows 10 Build 9879

Microsoft släppte en korrigeringsfil för Windows 10 build 9879 som nu är tillgänglig för testare i Windows Insider Program. Patchen heter Windows Technical Preview November Update (KB3019269) och är tillgänglig nu via Windows Update.

Windows Teknisk Förhandsvisning November Update (KB3019269)

Du måste köra Windows 10 build 9879 från snabbringen för att se den här uppdateringen. Vi kan anta att de som använder den långsamma ringen för att få nya byggnader borde ha den här uppdateringen, vilken Microsoft nu gör tillgänglig.

Uppdateringen är under 2 MB och kommer att bli en snabb installation, men en omstart kommer att krävas.

Du kanske kommer ihåg en annan Windows Technical Preview November Update (KB3016725) som gjordes tillgänglig samma dag som 9879-byggnaden. Den första "novemberuppdateringen" sägs fixa DFS- och svart skärmproblem.

Denna uppdatering, enligt Microsoft exec Gabe Aul, tar upp 0xAB bluescreen-problem som vissa testare hade med 9879-byggningen från Fast-ringen.

Förvirrad om skillnaden mellan snabb eller långsam ring? Inga bekymmer, det är inställningen i Build Updates där du kan välja om du vill få nya byggnader snabbare eller i en långsammare takt. Om du väljer Fast, så kommer situationer som detta oundvikligen att hoppa, för du får en version som är mer buggy.

Men som en teknologisk entusiast själv bestämmer jag mig för några fler fel så länge jag kan se de senaste nya funktionerna som kommer till Windows 10.

Personligen, Windows 10 testsystem, har jag inte sett några av dessa buggar som tas upp, men hur är det med dig? Uppdaterar den här uppdateringen problem du hade med den senaste Windows 98 build 9879? Eller har du märkt nya buggar som skördar upp efter installationen?

Lämna en kommentar nedan och berätta om det.