Microsoft rekommenderar kunder Kontakta support för Windows 10-uppgraderingar Slutfördes inte inom tidsfristen

Den kostnadsfria uppgraderingen för Windows 10, som lanserades i slutet av juli 2015, har nu upphört. Programmet från Microsoft aktiverade användare som kör kvalificerade kopior av Windows 7 och Windows 8 för att uppgradera till Windows 10 gratis till 29 juli 2016. slutade. Från och med denna vecka började många procrastinatorer inklusive medlemmar i min familj krypta för att få den kostnadsfria uppgraderingen innan tiden slutade. Men för många togs sista minuten-rushen av en samling fel och installationsfel. Vi sammanställde en samling av de översta Windows installationsfelen, liksom några dussin andra artiklar som hjälper användarna att uppgraderas. På grund av de oändliga HW / SW-konfigurationer som existerar finns det tyvärr inte en storlek som passar alla tillvägagångssätt.

Med det sagt, användare som bara korsar målstreck efter den 29 juli 2016, ser ut som om Microsoft kan ge dig en utsättning .

Microsoft kan ge några kunder amnesti för att inte slutföra Windows 10 Upgrade On Time

Flera svar från Microsoft Support Engineers och Moderators på Microsoft Community rekommenderar olika lösningar till kunder som fångas upp i Windows 10-uppgraderingsstorman. En klistermärke som läggs ut på forumet ger ett frågeformulär. Microsoft Forum Moderator, Yaqub K frågar:

Finns det gratis uppgraderingsalternativet Windows 10? Kvalificerar jag mig fortfarande för det kostnadsfria erbjudandet om jag redan har laddat ner Windows 10 till en USB-enhet, men har ännu inte uppgraderat min enhet?

Microsoft Forum Moderator Rohit Chettri svarar:

Hej,

Nej, den kostnadsfria uppgraderingen av Windows 10 slutade den 29 juli 2016. För att ha kvalificerat sig till det kostnadsfria erbjudandet måste alla uppgraderingar ha slutfört och nått "Välkommen" -skärmen kl. 11:59 UTC-10 (Hawaii) den 29 juli. Detta är en världsomfattande tidpunkt.

Windows 10 fortsätter att vara tillgänglig för köp, antingen på en enhet eller som en fullständig version av programvaran. En diskonterad "uppgraderingsversion" av Windows 10 kommer inte att säljas.

Du hittar svar på dessa och andra frågor om uppgraderingen till Windows 10 vid uppgraderingen till Windows 10: Vanliga frågor.

Via Microsoft.com

En annan Forum Moderator, Charles [MSFT] svarade på en tråd med följande rekommendation för kunder som fortfarande försöker slutföra uppgraderingen.

Hej Luna368,

Det kostnadsfria uppgraderbjudandet har löpt ut. Microsoft förstår att vissa människor kanske har haft problem med att installera i de sista dagarna. Kontakta Microsoft, förklara ditt problem uppgradering till Windows 10. Våra supportagenter kan eventuellt hjälpa till att slutföra uppgraderingen som du startade före deadline.

Charles

Via Microsoft.com

Spännande men inte överraskande nyheter från Microsoft! Jag skulle dock inte försöka längre! Få uppgraderad så fort du kan! Om du behöver mer hjälp, läs vår artikel för instruktioner om hur du använder Kontakt Support i Windows 10 för att kontakta en Microsoft Support Agent. Vissa användare rapporterar nu Media Creation Tool som används för att ladda ner Windows 10 installera filer hämtar nu den senaste byggnaden 14393, som officiellt lanseras den 2 augusti. Behöver du mer hjälp? Gå med i våra gratis Windows 10-forum för livliga diskussioner, tips och felsökning av Windows 10-installationer.