Microsoft rullar ut Windows 10 Redstone 4 Preview Build 17017

Microsoft tillkännagav idag utgivandet av Windows 10 Redstone 4 Build 17017 till Insiders i Fast-ringen. Medan vi bara är några dagar borta från Fall Creators Uppdatera frakt till allmänheten, kan Windows Insiders redan börja fokusera på nästa nya uppdateringsfunktion med Redstone 4.

Windows 10 Insider Build 17017

Den här nya byggnaden ger dig en titt på vad som kommer till Windows 10 nästa år. I hennes inlägg nämner Dona Sarkar att Insiders inte bör förvänta sig en rad nya funktioner under dessa tidiga byggnader. "Eftersom vi bara börjar utveckla för RS4, bör Insiders inte förvänta sig att se många stora förändringar eller nya funktioner ännu. Men lag börjar nu kolla in ny kod ", skriver Sarkar. Fortfarande finns det ett par snygga nya funktioner som pågår i den här byggnaden för att påpeka. Oavsett om de kommer att göra det till slutspelet nästa vår eller inte kvar att ses.

Cortana Collections är en ny egenskap hos den digitala assistenten i Windows 10 som är avsedd att hjälpa dig att påminna saker medan du arbetar online. Det kan samla saker du är intresserad av att handla för, restauranger att prova, filmer och TV-program att titta på, och mer. Sedan listar du dina intressen på en central plats där du kan välja de som du gillar bäst. Tanken är att låta Cortana veta vad du gillar och hålla reda på saker för dig.

Kolla in följande korta video från Microsoft som ger en översikt över funktionen Cortana Collections:

">

Startup Apps får ett nytt hem och en upplevelse. För närvarande kan du välja vilka appar som körs under start i Aktivitetshanteraren - för att hjälpa till med snabb uppstartstid. Men den nya inställningsupplevelsen kommer att vara i Inställningar> Appar där du enkelt kan bestämma vad du vill starta när du loggar in.

Här är en lista över de förbättringar och korrigeringar du kan förvänta dig i den här Redstone 4-förhandsgranskningsbyggnaden. Och som det är fallet med alla förhandsgranskningsbyggnader finns det också en lista med kända problem. Du kan se allt i Microsofts changelog.

 • Vi fixade ett problem som en liten procent av Insiders upplevde där avinstallerade appar kanske förväntas återinstalleras efter en omstart.
 • Vi har löst ett problem där tapetförändringar kanske inte går över till enheter i Windows 10 Creators Update med "Synkronisera dina inställningar" aktiverade.
 • Vi löst ett problem från föregående flygning där lagringsinställningar skulle krascha vid lanseringen.
 • Vi fixade ett problem där byte av tidszoner skulle resultera i att låsskärmsklockan var inkorrekt tills du loggade ut och tillbaka.
 • Vi har löst ett problem där Action Center inte skulle bläddra med beröring om du startade rullningsrörelsen ovanpå en anmälan.
 • Om en anmälan inte stöder att avfärdas till Action Center, kommer toasten nu att visa en X istället för en pil.
 • Vi fixade ett problem där tangentbordet på tangentbordet kan förväntas automatiskt starta efter ett system omstart på icke-berörings-datorer om du hade använt tangentbordet innan du startade om.
 • Vi har uppdaterat ikonen för språkinställningar i inmatningsflygningen för att överensstämma med den som används i pekskärmtangenten.
 • Vi fixade ett problem där "2" -tecknet inte visade sig korrekt i vissa appar när du använder Courier New-teckensnittet.
 • Vi har löst ett problem där dubbla ikoner kan visas i volymmixern när du spelar vissa spel eller onlinevideor.
 • Vi fixade ett problem som orsakar minskad prestanda i vissa DirectX 9-spel som körs vid höga framerater. Om du är ett fan av spel, var snäll och försök spela dina favoritspel på den här byggnaden och dela feedback.
 • Vi har löst ett problem där vissa grafikdrivrutiner kan leda till nattlampor som visar med oväntade färger när de är aktiverade i senaste byggnader.
 • Framåt från den här byggnaden kommer inställningarna att inaktivera viloläge och snabb uppstart bevaras över uppgraderingen.
 • Vi fixade ett problem som vissa Insiders upplevde var efter uppgradering till senaste flygningar skulle deras optiska enhet inte listas under den här datorn.
 • Vi löst ett problem som resulterade i att vissa Insiders ser 0x80070005 när de försöker uppgradera till de senaste flygningarna.
 • Vi har fastställt ett problem från de senaste flygningarna där du kanske ser kod 0x80070002 när du försöker uppdatera appar från butiken.
 • Vi fixade ett problem där Hyper-V inte kunde skapa en VM på tredje parts nätverkslagring.
 • Vi fixade ett problem där det för de första minuterna efter att du installerat en icke-engelsk byggnad kan många inbox-appnamn oväntat visas med engelska appnamn.
 • Vi fixade ett problem där spelappar som använder WebView med kraftig användning av HTML-kanvas kan ha oväntat haft mycket låga FPS på senaste flygningarna.

Även om Fall Creators Update ännu inte har lanserats för alla, fortsätter Microsoft att fortsätta och få nästa uppdatering på Insiders PC för testning. Se till att kolla in våra Windows 10-forum för vidare diskussioner om allt Microsoft samt felsökningsråd.