Microsoft Outlook för iPhone stöder nu Touch ID Security

Microsoft uppdaterade sin Outlook-e-post och kalenderapp för iOS nyligen, och den stöder nu Touch ID-säkerhet. Touch ID är en säkerhetsfunktion för fingeravtryck som är tillgänglig på iPhone 5S, iPad Air 2 och iPad Mini 3 och högre enheter som kör iOS 8 eller senare.

Enligt utgåva noterna säger Microsoft:

Du kan nu skydda din inkorg med Touch ID och få den integritet du förtjänar. Håll dina meddelanden borta från nyfikna ögon genom att kräva ditt fingeravtryck eller enhetslösenord för att komma åt ditt Outlook-konto. För att aktivera Touch ID, ta en titt på appen Inställningar under Inställningar. (IOS 9-användare) Din inkorg - och vågar vi säga det, världen - ligger nu till hands.

Den här funktionen kan tyckas redundant eftersom du behöver ditt fingeravtryck för att låsa upp din enhet i första hand. Det är bra och bra om du aldrig delar din telefon med någon. Men om du delar din telefon, är den extra säkerhetsåtgärden ett utmärkt tillägg.

Till exempel skulle du verkligen inte vilja att ditt barn fumlar med din telefon och skickar ett skrämmande email till din chef.

Hämta Outlook för iPhone och iPad