Windows 8: Zune Pass att leva på i Music Metro App

Microsofts Zune Pass ger tillgång till över 14 miljoner låtar för bara $ 9, 99 per månad, eller $ 99, 90 per år, vilket gör den till en av de största abonnemangstjänsterna på nätet. Men med tillkomsten av Windows 8 och flytten från Zune-hårdvaran och mjukvaran har många användare undrat sig om Zune Pass-framtidens framtid.

Konsumentförhandsgranskningen i Windows 8 innehåller en förinstallerad Metro-app som heter Music, som fungerar som Zune-programvaran för det traditionella skrivbordet. Här kan du se en samling i en samling i albumvyn.

Och Music Metro-appen innehåller också en musikmarknad.

Men programmet Consumer Preview Music stöder inte Zune Pass just nu. Stöd skulle möjliggöra spelning av marknadsplatsens musikinnehåll på din registrerade enhet, inklusive Xbox 360, Desktop, Laptop, Windows Phone eller Windows Tablet.

Tom Warren från The Verge fick mjukvaran rör sig rätt, men Zune Pass informationen fel i sin artikel.

Men i det här inlägget från Microsoft Answers bekräftar moderatorn "Vår nuvarande plan innehåller möjliggör tillgång till Zune-passet vid en senare tidpunkt."

Leta efter Zune-varumärket för att gå bort i sommar, men för Zune Pass att leva vidare som en nyfunktion till Metro-programmet Music app i framtiden Windows 8.