Microsoft öppnar Skype Star Trek-Style Language Översättare till alla

Microsoft gjorde idag sin Skype Translator tillgänglig för alla att ladda ner ett test. Skype Translator startades faktiskt i december förra året, men Microsoft tog bort kravet att anmäla sig och vänta på åtkomst.

Skype Translator

Den är fortfarande i beta och är för närvarande endast tillgänglig för användare av Windows 8.1 och Windows 10. Microsoft säger att översättaren arbetar med nästan alla andra Skype-klienter, så bara en av parterna i konversationen behöver översättningsapp aktiverad.

Översättaren låter dig video eller röstsamtal någon som talar ett annat språk, vilket bryter ner språkbarriärerna för att underlätta kommunikationen.

Skype Translator är som Universal Translator-tekniken som du ser på Star Trek, du vet, alla kan förstå alla, oavsett vilken planet de är från. Visst är det inte så avancerat, och det är inte perfekt, men det är säkert coolt.

Skype säger att det för närvarande arbetar med att översätta engelska, spanska, italienska och mandarin med flera språk som läggs till i framtiden. Det har också utökat sin IM-översättning med mer än 50 olika språk.

Hämta Skype Translator Preview från Windows App Store och försök själv.

För att få en bättre bild av hur det fungerar kan du kolla in videon nedan i Skype Translate-demo på Microsofts globala partnerkonferens 2014.

">

Vi har inte kunnat testa det här ännu, men om du har det skulle vi definitivt vilja höra din erfarenhet. Lämna en kommentar nedan och berätta om det.