Microsoft OneDrive kommer till Kindle Fire och Fire Phone

Den här veckan meddelade Microsoft att det är cloud storage service, OneDrive, kommer till Amazon Kindle Fire-tabletterna och Amazons nya brandtelefon. Den är nu tillgänglig för nedladdning från Amazon Appstore.

OneDrive för Kindle Fire & Fire Phone

Vi har tidigare täckt hur man lägger till OneDrive till större mobila enheter som iOS, Android och Windows Phone och ställer in det för att automatiskt säkerhetskopiera dina foton. Och nu har det lagts till Amazons starkt anpassade version av Android på sina Fire-enheter. När du har laddat ner den, använd den bara som du skulle på någon annan mobilenhet. Logga in med ditt Microsoft-konto och allt kommer att synkroniseras från alla dina andra mobila enheter och datorer.

Inte bara är OneDrive tillgängligt på nästan alla mobila enheter, men det är också tillgängligt på datorer och Mac-datorer.

OneDrive har kommit långt sedan det började som SkyDrive och har förvandlats till en lättanvänd och bekväm cloud storage service. Microsoft har också rullat ut ökat lagringsutrymme för alla användare från 7 GB till 15 GB för gratiskonton och ännu mer för Office 365-abonnenter som kommer att få 1 TB utrymme.

Om du har en Kindle Fire, HD eller HDX eller den nya brandtelefonen, vill du se till och hämta den här till din enhet om du är en OneDrive-användare.

Hämta OneDrive från Amazon Appstore