Pen Tips Integration med OneNote Mobile i Windows 10 årsdagen uppdatering

Pennen är ännu mäktigare i Windows 10-årsjubileumsuppdateringen, vilket ger en mängd förbättringar. gör enheter som Surface Pro mer engagerande och naturliga. Vi tittade på den nya Windows Ink Workspace, som innehåller små appar som kan hjälpa dig att skapa en anteckning, kommentera eller skissera en idé. Pennen fungerar bortom även de helt nya innovationerna. Sedan Windows 8 har Microsoft inkluderat en modern version av OneNote, som kontinuerligt uppdateras med nya funktioner och funktioner. I den här artikeln tar vi en titt på hur du kommer igång med pennan om du äger en enhet som stöds.

Använda din penna i Windows 10 årsjubileumsuppdatering

För någon student som går tillbaka till skolan eller en affärspersonal som vill ha ett naturligt sätt att fånga information eller skapa innehåll, är penna ett utmärkt sätt att göra det. Den första platsen som ska börja efter uppdatering till Windows 10 årsjubileumsuppdateringen är Peninställningarna. Klicka på Start> Inställningar> Enheter> Pen och Windows-bläck . Här kan du göra några anpassningar för att använda din penna med Windows 10 bekvämt. Användare kan justera pennan för höger eller vänster användning och ställa in beteenden när de interagerar med skrivbordet i Windows.

Du kan ändra ytterligare beteenden som att ställa in knappen Penna för att öppna ett visst program. Som standard är Klicka på En gång inställd för att starta Windows Ink Workspace. Ytterligare anpassningar kan göras som att starta Sketchpad, Sticky Notes eller Screen Sketch. Andra alternativ du kan välja bland är OneNote Universal eller en klassisk stationär app.

Om du väljer att hålla Windows Ink Workspace kan du konfigurera pennknappen. vilket gör skrivarens arbetsytor tillgängligt från skyltskärmen även när enheten är låst. Dubbelklicka åtgärd kan också ställas in för en sekundär applikation. Så, om du ibland behöver ringa upp OneNote, kan du justera pennknappen för att göra det. Jag var tvungen att para min Penn via Bluetooth för att få det här att fungera. Kolla in vår tidigare artikel hur du kopplar Bluetooth-enheter i Windows 10. En press och håll-åtgärd kan också ställas in för att starta applikationer. Jag har satt min att starta Cortana.

Använda OneNote Universal med din penna

När du har en pennainställning, så kan du börja använda den för att skriva in information och interagera med dina applikationer. OneNote är en kraftfull universell app för notering, bunden gratis med Windows 10. Du kan använda den för att skriva anteckningar och få dem att synkronisera över alla dina enheter som kör OneNote och OneNote Online. OneNote-applikationen är lätt att komma igång. Först måste du logga in på ditt Microsoft-konto för att hålla dina noteringar och sidor synkroniserade.

Till skillnad från den stationära versionen av OneNote, har universalappen ett enklare gränssnitt. På toppen finns en hamburgare meny där du kan få tillgång till senaste noteringar, utskriftsavsnitt, ge feedback och ändra appinställningar eller logga ut. Även om OneNote är en pennavänlig applikation, fungerar det lika bra med Touch och Keyboard. Du kan till och med skriva in en blandning av innehåll, som innehåller skriftlig text och ritade former.

Det finns flera flikar du kan använda för att formatera dina anteckningar, penna och beröringsbeteenden när du arbetar i OneNote Universal.

fliken Huvudfunktioner finns knappar för att ändra text som typsnittstyp, kulor, indragning, åtkomst till kameran och infoga en bild.

Infoga flik kan du infoga ett bord, bilagor som ett Word-dokument eller ett kalkylblad, komma åt kameran eller lägga till bilder och hyperlänkar.

Draw- fliken ger en mängd kreativa verktyg för att använda pennan. Du kan göra ett val, aktivera raderaren och välj olika tips, t.ex. penna, penna och tjocklek. Användare kan välja mellan en mängd olika bläckfärger, inklusive en rolig bläckeffekt med galaktiska och regnbågsfärger.

Du kan också aktivera alternativet för att använda peka eller en mus för att rita och konvertera ritningar till former på flyg. Du kan också använda OneNote för att konvertera och lösa matematiska ekvationer.

Visa flik - du kan aktivera linjer med linjer, zooma in eller ut, dölja sidlistan och spela upp inspelat innehåll igen.

För att skapa en ny sida, klicka på knappen Lägg till sida .

Om du vill ändra en sektionssida, t.ex. radera, flytta, kopiera eller länka den, högerklicka bara på den och välj önskat alternativ.

För att börja skriva text, välj en av de tillgängliga penna tipsen. Om du föredrar att skriva i penna eller rita en form kan du välja det.

Om du vill konvertera illustrerad form, först klicka på Konvertera till former och använd sedan pennan för att rita en viss form. OneNote kommer automatiskt att upptäcka formen och konvertera den.

Ända sedan jag fick min Surface Pro 3, har jag hittat engagerande sätt att använda pennan som en del av mitt arbetsflöde. Om du har skrivbordskontor installerat, kan du komma åt många av samma inskärningsverktyg i Word 2016. Om du någonsin velat investera i en Tablet, är funktioner och funktionalitet ett bra skäl att få en. Se till att du installerar OneNote Clipper-tillägget. Det är bra för forskning och fånga information. Du kan snabbt skicka en artikel till OneNote och sedan anteckna den.

Använder du Windows 10 på en Tablet-enhet? Har du uppdaterat till årsdagen uppdatering? Om så är fallet, låt oss veta vad några av de innovationer du gillar i de senaste uppdateringarna.