Så här tar du bort ord från en Android XT9 Dictionary

grooveDexter visade oss hur du kan rensa Swype-ordlistan på din Android-telefon på en gång. Men om du inte är ett fan av Swype, som jag, finns det ett annat alternativ: XT9. XT9 hjälper dig skriva snabbare genom att förutsäga ord för dig. Tja, det gör det åtminstone att skriva snabbare för mig - mina fingrar ska frigöra stora för att sippra. XT9-ordlistan försöker bli mer intuitiv över tiden genom att låta dig lära ut nya ord. Men låt oss säga att du av misstag har lagt till ett ( eller många ) ord i ordlistan som du inte vill att din telefon ska komma ihåg. Inga problem! Här är ett enkelt sätt att ta bort alla oönskade ord från XT9-ordlistan och behåll de som du använder.

Obs! Skärmbilderna är gjorda av ena Samsung Galaxy S i9000, men det borde fungera och se liknande på andra Android-enheter.

Steg 1

Från startskärmen trycker du på Inställningar.

Steg 2

Bläddra ner tills du ser Landsting och Text. Tryck på den.

Steg 3

Tryck på Samsung-tangentbordet .

Steg 4

Tryck på XT9 avancerade inställningar och sedan XT9 Mina ord .

Här hittar du en lista över alla ord som har lagrats i din XT9-ordlista.

Steg 5

Tryck på knappen Inställningar på din telefon och du får två alternativ: Lägg till och ta bort .

Steg 6

Tryck på Ta bort . Detta kommer att visa en kryssruta bredvid varje ord. Välj de ord du vill radera och tryck sedan på Ta bort .

Steg 7

Du kommer att bli ombedd att fönstret bekräftar huruvida du vill radera de valda orden eller ej. Tryck på Delete för sista gången och du är klar!