Microsoft Office släpptes till slut för iPad

Denna kombination har begärts länge, men tiden är nu. Den här veckan sa Microsoft på sin kontors blogginlägg att den populära kontorsprogrammen nu kommer att vara tillgänglig för iPad-användare. Medan du alltid kan använda Office på iOS-enheter, även om det inte finns ett 365-prenumeration via Office.com (tidigare Office Web Apps), bör det här alternativet vara mycket mer välkomna iPad-ägare som arbetar i en Microsoft-miljö.

Det finns dock några tillvägagångssätt - finns det inte alltid? Du kan ladda ner, läsa, visa och presentera dokument ... Men utan Office 365-prenumeration kan du inte göra någon redigering. För hemanvändaren är det inte förmodligen en stor sak, men i företag där iPads distribueras regelbundet bör det hjälpa till med produktiviteten. För att göra sakerna lite enklare, tillåter Microsoft första gången användare en gratis 30-dagars prov på Office 365.

Det kan inte vara lättare att ställa in det. Jag lanserade Excel och loggade in med mitt Microsoft-konto och allt från min OneDrive (tidigare SkyDrive) var där redo.

Jag använde den på min iPad Mini with Retina och var nöjd med hur flytande allt rör sig och det är ganska enkelt att använda - även om jag inte har 365-prenumerationen. Så, jag skulle gärna höra från de här människorna.

En sak som jag trodde Microsoft gjorde med detta drag att ge apps bort gratis är att undvika 30% Apple Store gratis. Så Microsoft får stor distribution av sina produkter undvik Apple-avgiften, och får sina användare att betala dem för hela funktionen.

Vad tar du på Microsoft Office nu på IOS? Lämna en kommentar och meddela oss!

För mer, kolla in Microsoft-video nedan:

">