Amazon börjar sin tredje årliga premiärdag den 11 juli

Amazon introducerade först sin första premiärdag 2015 för att fira sin 20-årsjubileum. Och bolaget har tillkännagivit sin tredje årliga premiärdag på tisdag den 11 juli. Det här är när Amazon erbjuder galna erbjudanden på tusentals produkter för Amazon Prime Members. Dessa erbjudanden går utöver företagets vanliga rabattpriser. Tänk på det som "Cyber-Monday" men i juli.

Amazon Prime Day 2017

Förra årets försäljningsevenemang var inte för spektakulärt och #PrimeDayFail hashtag började snabbt trenden på Twitter. Men år Amazon erbjuder erbjudanden tidigt. I själva verket, om du äger en Amazon Echo-enhet, har avtalen redan börjat. Företaget har aktiverat mer än 100 erbjudanden för Alexa-användare som använder röstaktiverad shopping. Fråga bara "Alexa, vad är dina erbjudanden?" Och den digitala assistenten kommer att börja lista dem.

Och om det här är din första beställning med Alexa, får du en $ 10-kredit som du beställt före 10 juli. Om du inte är en Prime-medlem än, erbjuder Amazon också $ 20 av ett medlemskap. För att få erbjudandet, säg "Alexa, logga in för Prime" och ditt årsabonnemang kostar bara $ 79 jämfört med vanliga $ 99. Det är också värt att nämna att om du är en högskolestudent kan du få en sex månaders gratis försök med Prime och därefter är medlemskapet bara 49 dollar.

Om du inte har ett eko och bara vill besöka webbplatsen, är det värt att notera att Amazon börjar starta dagen tidigt. Från och med 18:00 måndag 10 juli börjar du se erbjudanden på en mängd olika produkter.

Kom ihåg att Amazon Prime-medlemskapet ger flera fördelar som gratis två dagars frakt, Amazon Music & Video-streaming, och mycket mer. Faktum är att om du är medlem kan det finnas fördelar du inte ens vet om. För mer, läs vår artikel om mindre kända Prime-fördelar som du inte använder.

Om du har utnyttjat Prime Day tidigare vet du vad du ska göra. Om det här är första gången du deltar i mega-försäljningen, kolla in Amazonas Insider Guide till Prime Day.

">

Ser du fram emot årets Amazon Prime Day? Vad är några av de bästa erbjudandena du hittat? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta!