Microsoft Edge Web Browser kommer till IOS nu med Android Kommer snart

Microsoft tillkännagav idag att det rullar ut sin "Windows 10 only" Edge webbläsare till iOS och Android. Programmet är för närvarande i beta och du måste vara en Windows Insider för att ta hand om det. Microsoft Edge för iOS är tillgänglig idag och Android-versionen kommer att komma snart. En ny och förbättrad Microsoft Launcher för Android är också tillgänglig för testning.

Uppdatering: När det här meddelades först var det bara tillgängligt för Windows Insiders, kort därefter gjorde företaget Edge iOS beta tillgängligt för alla. Microsoft exec Joe Belfiore gjorde meddelandet följande dag på Twitter.

Sprid ordet: Vi öppnar Edge iOS-beta till någon, även om de inte är på en dator som kör en Insider-byggnad. https://t.co/GFZHhZn3zW

- Joe Belfiore (@joebelfiore) 6 oktober 2017

Microsoft Edge för iOS och Android

Om du är en Windows Insider och vill komma in på förhandsgranskningsåtgärden måste du öppna Microsoft Edge i Windows 10 Fall Creators Update på din dator. Och gå till Microsoft Edge Preview-sidan. Den senaste versionen, bygg 16299.15 är i huvudsak vad företaget brukade ringa RTM.

Om du vill ha det för din iOS-enhet måste du ange ditt namn och Apple-ID. Den kommer installeras på din iPhone eller iPad via en utvecklarapp som heter TestFlight. Oroa dig inte, alla steg för att konfigurera det skickas till dig via e-post. Eftersom det kommer att finnas en hög efterfrågan på detta från Insiders finns det en 24 väntan. Om du vill använda den på Android, skriv bara in din e-postadress och ett meddelande skickas till dig när det är tillgängligt i Google Play Butik.

Medan det finns bekanta funktioner som Favoriter, Läslista och InPrivate-surfning, är huvudmålet att göra det enklare att använda telefonen med Windows 10 med funktioner som Fortsätt på datorn. Förhandsgranskningen är för närvarande öppen för användare i USA och företaget säger att andra länder och språk kommer att läggas till när programmet expanderar. ett specifikt datum lämnades inte.

Det är också viktigt att notera att Edge-förhandsgranskningen endast vid tidpunkten för skrivandet fungerar på telefoner och surfplattor och iPad-support kommer. Microsoft exec Joe Belfiore gjorde detta känt på Twitter idag.

Kant: På båda plattformarna, endast telefon för tillfället. Tablet / iPad på väg men inte redo ännu.

- Joe Belfiore (@joebelfiore) 5 oktober 2017

Microsoft Launcher för Android

Också aviserat är Microsoft Launcher för Android som tidigare var Arrow Launcher från Microsoft Garage. Den här versionen har ett nytt namn och nya förmågor. "Microsoft Launcher representerar" examen "av det 4, 6-stjärniga betygsatta Arrow Launcher-projektet som utvecklades i vårt garage", skriver Joe Belfiore. Den har Microsofts Fluent Design-system och har en stor inriktning på funktionen Fortsätt på PC. Precis som med Edge kan du hämta det där du slutade mellan din dator och mobilenhet.

Har du testat Microsoft Edge på iOS än? Vad sägs om den nya Microsoft Launcher för Android? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta hur saker (eller inte) fungerar för dig.