Registrera dig för SimCity Closed Beta

Jag har följt SimCity-franchisen sedan jag blev hookad på den tillbaka på 90-talet med SNES-porten och SimCity 2000. Just denna vecka öppnade EA och Maxis registreringsformuläret för sluten beta på nästa generation av spelet . Så många som ivrigt har väntat på detta drag, kommer som stora nyheter i spelgemenskapen.

Besök SimCity Beta Sign Up Page och klicka på knappen Registrera dig för Beta. Detta kommer att kräva ett Origin-konto. Om du inte har en måste du skapa en för att registrera dig för sluten beta.

EA kommer att fråga dig att fylla i ett kortfattat frågeformulär, och längst ner kommer det att be om en DxDiag-fil. En Dxdiag är en automatiskt genererad rapport med information om systemets hårdvara.

För att få en DxDiag, klicka på startmenyn och sök efter dxdiag i Windows 7 eller Windows 8.

Diagnostikverktyget för DirectX öppnas. Längst ner till höger i fönstret klickar du på Spara all information.

Spara filen DxDiag.txt till ett bekvämt ställe på din dator. Du måste ladda upp det på formuläret för att slutföra registreringen.

Om du stöter på ett fel som säger "Filöverföringsfel. Det gick inte att flytta uppladdad fil. DXDIAG-fil krävs. "Detta är ett känt problem, för att åtgärda det krävs att omdirigera filen DxDiag.txt till något unikt.

Ändra bara filen till något som ingen annan har använt än, ladda sedan upp den igen för att gå igenom.

När registreringen är klar är allt du behöver göra, vänta och se om du är godkänd till sluten beta. Om så är fallet får du ett e-postmeddelande på det konto du brukade registrera dig för Ursprung.

Om du gör det till slutet beta, var god att släppa en kommentar nedan eller skicka mig ett mail. Jag skulle gärna höra din åsikt om den nya SimCity!