Maxthon vill ge dig 6 GB gratis lagringsutrymme även om du inte använder Maxthons webbläsare

Maxthon, som ofta kallas den bästa webbläsaren som du aldrig hört talas om, förbereder sig för att meddela att det ger 6 GB gratis molnlagring tillgänglig för alla kommande, inte bara de som använder Maxthon. Det enda företaget som erbjuder mer gratis molnlagring är Microsoft, som byter program från 25 GB till 7 GB, bara 1 gig mer än Maxthon kommer att tillhandahålla.

Exekutiv hos Maxthon skulle inte säga när molntilbudet kommer att meddelas, men har hittat all information du behöver för att hävda dina 6 spelningar på himlen just nu. (Se nedan: "Pssssst ... Vill du ha gratis 6 spelningar med molnlagring? Här är de hemliga länkarna från Maxthon . ")

Cloud-tjänsten, som heter SkyFile, är tillgänglig för Windows, Android, iPad, iPod Touch och jailbroken iPhones. En version kommer snart att finnas tillgänglig för Mac, säger Jeff Chen, VD för det Peking-baserade företaget. Maxthon är gratis för Windows-skrivbord och Android smartphones och tabletter.

En person behöver inte använda någon av Maxthon-produkterna för att använda SkyFile. Även om du inte behöver använda Maxthon rekommenderar jag starkt det. Jag har använt det i 10 år, länge innan jag arbetade på Maxthon, där jag var tvungen att hålla reda på vilka andra webbläsare som var upp till. Jag har aldrig hittat en bättre webbläsare. Det knyter eller slår Chrome för hastighet. Den har den högsta kompatibiliteten med HTML5, och den har en arsenal av verktyg - från lösenordsfyller till ad blockerare till skärmdumpskamera för att dela skärmar - som låter dig riva via Internet som en buzzsaw. Enligt forskningsanalytiker NetMarketshare arbetar fler Windows-användare med Maxthon än den bättre kända Apple Safari. Prova det, och om du inte håller med är 6 GB molnlagring fortfarande ditt.

Du måste installera gratis klienter som ger tillgång till molnfiler från skrivbordet och mobila enheter, men de är den enda programvaran du behöver. Klienterna skapar också en ikon för Skyfiles mapp. Mappen är tillgänglig från vilken PC eller mobil enhet som helst som kör rätt klient. Ändringar som görs från något av verktygen är omedelbart tillgängliga på de andra enheterna. Inne i mappen, förutom filer som du slog där eller sparade, finns det ett alternativ att dela någon av filerna med andra.

SkyFiles delade läge har dubbla funktioner. Funktionen Read-only hindrar andra att göra några ändringar i dokument som du har lagrat i SkyFile. Med funktionen Samverkande delning kan flera användare komma åt och skriva till samma mapp samtidigt. SkyFile följer redigeringen i separata versioner i händelse av en konflikt i information som ingår av olika användare eller ett behov av att konsultera tidigare versioner av ett dokument.

Du kan ge ett utgångsdatum till en fil du lagrar i SkyFile. Efter det datumet kan andra som kanske har delat filen inte längre ha det privilegiet. SkyFile krypterar automatiskt och säkerhetskopierar dina foton, videoklipp och dokument. SkyFiles säkra kontosystem har inbyggda vakter för att försegla dina filer om en enhet av din är stulen eller förlorad.

Klienterna för skrivbord, surfplattor och smarttelefoner ger selektiv synkronisering för mappar, vilket innebär att du kan välja att synkronisera viktiga filer, men välja att synkronisera filer du vill arkivera.

Om du använder Maxthon på din stationära dator och mobila enheter, synkroniserar webbläsarna favoriter, lösenord, annonsfilter, smart adressfält, snabb åtkomst till webbplatser och inställningsalternativ. Lägg till dussintals nya favoritwebbplatser och deras lösenord till Maxthon på skrivbordet och nästa gång du hämtar din Android-smarttelefon eller surfplatta, kommer de nya tilläggen att vara redo och vänta på dig i Maxthon for Android.

Om du behöver mer än de gratis 6 spelningarna köper ett premiumkonto för $ 10 per månad eller $ 99 per år 50GB.

Psssst ... .. Vill du ha din gratis 6 spelningar med molnlagring?

Här är de hemliga länkarna från Maxthon?

Maxthon har inte meddelat länkarna till sidor som får dig igång med SkyFile. Men groovyPosts har upptäckt incognito-webbadresserna, som börjar med länkarna för nedladdning av SkyFile-klienter:

SkyFile för Windows: http://skyfile-sync.maxthon.com/shared_files/13223735/100/SkyFile_V2_37.exe

SkyFile for Android: http://skyfile-sync.maxthon.com/shared_files/13223735/2/Skyfile_V2.apk

Skyfile för iOS (endast Jailbroken): http://skyfile-sync.maxthon.com/shared_files/13223735/16/Skyfile_V1.0c.ipa

Installera någon av klienterna öppnar en sida där du kan registrera dig för ett gratis SkyFile-konto.

För mer information om Skyfile, gå till http://skyfile.maxthon.com/