Amazon ändrar pris matchning, men det finns fortfarande sätt att spara

Med Amazon Prime är det svårt att slå bekvämligheten att handla online på Amazon. För att göra shopping på Amazon ännu mer tilltalande brukade de ha en ganska otroligt pris och prisminskningspolicy, så att du kan matcha priserna online eller i tegelstenar för nästan vilken sak som helst.

Få din Amazon pris match för en TV och mer prisbesparande tips

Tyvärr har Amazon Price Match-politiken just ändrats och från och med nu stöder den endast pris matchning för köp av nya TV-apparater. Faktum är att de nu hänvisar till det som tv-lågprisgarantin.

Amazons reviderade priskonkurrenspolitik / TV Lågprisgaranti

Amazon.com kommer att matcha kvalificerade inköp av tv-apparater med valda andra återförsäljare. För alla andra artiklar erbjuder Amazon.com inte pris matchning.

Med andra ord, låt oss säga att du köper en TV från Amazon, och då hittar du en annan återförsäljare som säljer den billigare. Kontakta Amazon kundsupport inom 30 dagar och du borde kunna få skillnaden.

Hur får man prisändringsbidrag på Amazon

Jag kan inte berätta hur många gånger jag köper någonting på Amazon, bara för att få priset att sjunka några dagar senare. Ja, driver mig nötter. Tja, här är ett snabbt tips för det här problemet. Läs vår artikel Få prisutbetalningsbidrag med kreditkortprisskydd, inklusive Amazon. Samma sak hände med Steve nyligen så han räknade ut en lösning med sitt kreditkort.

Här är ett utdrag ur artikeln:

Om du köper något på nätet eller i en butik och priset sjunker inom den täckta perioden (60-90 dagar), kommer din kreditkort prisskyddsförmån att återbetala skillnaden. Fördelen mellan olika banker är emellertid allmänt sett regleringen för ersättningen relativt standard över de olika varumärkena. Till exempel, även om de flesta kommer att tillåta återbetalningar på artiklar köpte online, ger ingen skydd för auktionsobjekt. Det är med andra ord viktigt att läsa böterna.

Kom också ihåg att du kan spara ännu mer genom att använda Amazon-kuponger - du kan även erbjuda snabbkuponger för olika föremål. Och om du har ett Amazon Echo, kan du bara berätta för Alexa vad du vill beställa.

Även om politiken förändras i Amazon (med liten eller ingen varning) finns det gott om sätt att spara lite extra deg vid kassan om du förstår det fina trycket och är ordentligt beväpnad med groovyPosts!

Låt oss veta hur dessa tips och tricks fungerar för dig genom att lämna en kommentar nedan. Lycklig shopping!