Uppgradera din Droid-telefon manuellt till Android Update 2.1 [Hur-till]

Om du är en Droid Phone-användare, är det idag dags att beräkna att du har väntat ganska länge. Efter många förseningar och omläggningar har Verizon äntligen börjat rulla ut uppdateringar över luften för sina oroliga 1 miljoner Droid-kunder. Tyvärr frigörs de inte i en stor sats så du kan fortfarande behöva vänta ett tag tills Verizon gör ditt konto berättigat till uppdateringen. Men jag har goda nyheter! Google har nu en manuell uppdatering tillgänglig på deras hemsida, och jag visar dig hur du ansöker det nedan.

Sammantaget tar det inte mer än några minuter. Den manuella uppdateringsprocessen är relativt enkel, men för att hålla dig frustrerad, se till att din dator har ett sätt att läsa microSD-kort. Om du inte är säker på om din dator kan, se Steg # 3 i den här bruksanvisningen.

Så här manuellt uppdaterar du Droid till Android 2.1

1. Ladda ner den manuella uppdateringen från Android-webbplatsen: Direktladdningslänk

Den här uppdateringen är den signerade uppdateringen från både Google och Verizon. Häftig!

2. Byt namn på de nedladdade signerade-volymen-ESE81-from-ESD56.fa406da6.zip helt enkelt för att uppdatera .zip.

Obs! Du kommer inte att se .zip-delen om inte filtillägg är aktiverade. Om de inte är, ta inte med .zip i filnamnet, annars kommer det slutligen att kallas update.zip.zip, vilket inte fungerar.

3. Poppa ditt MicroSD-kort ut ur din Droid-telefon och anslut den till datorn . Du kan behöva använda en SD-adapter och SD-läsare.

(Se Steg 5 för en bild av var din Droid MicroSD-kort finns på telefonen.)

4. Flytta update.zip till ditt microSD-kort. Se till att den är på roten på enheten - inte placerad i några mappar.

5. Stäng av din Droid-telefon och sätt in MicroSD- kortet igen.

6. På ditt Droid-tangentbord Håll ner bokstaven X. Fortsätt hålla X och Power på Droid. Denna process kommer att orsaka att din Droid startar utan att ladda OS. Du kommer att se en "! "Utropstecken om du gör det här korrekt.

7. Håll nu volymen uppåt och tryck samtidigtkameraknappen . Den här åtgärden startar startläsaren. Du kan behöva försöka trycka på knappkombinationen några gånger om det verkar som ingenting händer.

8. Navigera för att använda update.zip och välj update.zip med hjälp av D-Pad på höger sida av tangentbordet .

Vänta bara på att uppdateringen ska gälla och presto, välkommen till Android 2.1!

Tankar, frågor? Släpp en kommentar nedan!