Hur-till-inaktivera och rensa automatiskt slutförd cache i Outlook 2010

Outlook 2010 Auto-Complete-förslag / cache-funktioner precis som det gjorde i Outlook 2007, och precis som tidigare kommer vi att visa dig hur du inaktiverar det. Den här gången är det lite annorlunda; lättare att hitta, men fortfarande knepigt om du inte är snabb på var Outlook 2010 flyttade alla alternativinställningar. Lyckligtvis föll Microsoft in på det nya Office Ribbon, så vår gamla vän Herr File-menyn är tillbaka!

Så här inaktiverar du Outlook 2010 automatiskt och avslutar den autokompletta cachen

1. I Outlook 2010, klickaArkiv- menyn och välj Alternativ .

2. I fönstret Outlook Options Klicka på fliken Mail .

3. Bläddra ungefär halvvägs tills du ser Skicka meddelanden. Avmarkera listan Använd autofyllning för att föreslå namn när du skriver i rutan Till, Cc och Bcc .

Valfritt steg: För att rensa listan Auto-Complete, klicka bara på knappen Empty Auto Complete List . Det är rätt; Det finns ingen .NK2-fil som du behöver röra med som tillbaka i Outlook 2003 / Outlook 2007-dagarna.

4. Du får se ett bekräftelsesfönster om att rensa listan Auto-Complete, Klicka på Ja .

Nu måste Outlook Auto-Complete vara helt inaktiverat, och någon historik som var i listan Auto-Complete ska raderas fullständigt ( om du klickade på den automatiska färdiga knappen .) Uppdraget fullbordat!

Tankar, frågor? Släpp en kommentar nedan! Eller ställ in din fråga i vårt fria teknisk supportforum i Microsoft Office-området.