iPad 3 på försäljning i mars?

Nya rykten är ute på release av Apple iPad 3. Enligt källor kommer den nya iPad 3 att säljas i mars i år, säger Bloomberg, citerar "tre personer som är bekant med produkten". Specifikationerna för den nya Apple-tabletten, som förväntas ge en seriös boost till företagets vinst, blir ganska imponerande.

Den viktigaste förbättringen kommer troligen att vara en quad-core-chip, SIRI och 4G LTE (jag hoppas). Flera Android-tabletter på marknaden har redan de flesta av dessa nya funktioner, inklusive Asus 'Transformer Prime. Apple kommer utan tvekan att arbeta för att komma ikapp med marknaden och släppa ut något fantastiskt som ingen har tänkt på tidigare.

Den nya iPad kommer också att sporta en HD-skärm, den bästa i serien hittills. En av de citerade källorna säger att skärmen kommer att ha fler pixlar än vissa högupplösta TV-apparater vilket gör att bilderna ser ut som faktiska utskrifter som pixlarna är nästan oskiljbara. Jag vill definitivt se det, särskilt eftersom Apple alltid gjorde mycket bra när det gäller skärmar. Förhoppningsvis kommer sportglaset också att vara mer splittringsbeständigt.

Källor som jag nämnde ovan markerar även 4G LTE-kompatibilitet äntligen! Samarbetet mellan Verizon och Vodaphone har genomförts på planer för sitt världsomspännande LTE-nätverk, så det är smart för Apple att äntligen börja stödja det nya, snabba snabbnätet. Jag är nyfiken på hur bärare kommer att migrera användare från iPhone 1 till iPhone 3. Jag har en obegränsad 3G-plan så jag undrar vad som kommer att hända när AT & T omfamnar 4G LTE tillsammans med Verizon. Ska jag bli farfar i eller? Får se….

Vi kan naturligtvis inte förvänta oss några "officiella" kommentarer från Apple trots nyheter om att produktionen har börjat i början av januari. Standard operativ procedur framträder - en av Steve Jobs legat.

Så har du en iPad 1 eller 2? Planerar du att uppgradera eller tog du en Kindle? Skulle älska att höra vad några av er groovyReaders planerar att göra!