Installera en Loopback-adapter i Windows 7 [Hur-till]

Microsoft Loopback-adaptern är ett grovt litet verktyg som ursprungligen utformades för att testa nätverkskonfigurationer. Med tiden har dock många andra användningsområden hittats - till exempel nätverkande av två datorer tillsammans utan att använda en Ethernet-kabel och ansluta virtuella maskiner till Internet. Vi har täckt installationen för loopback-adaptern i XP och Vista men av okänd skäl beslutade Microsoft inte att gömma " Lägg till ny maskinvara " i Windows 7. Det här arrangemanget ändrar installationsprocessen och kan göra det svårt att börja så här är en ny groovy How-To-guide bara för att installera Windows 7 Loopback-adaptern!

Så här installerar du en Loopback-adapter på Windows 7

1. KlickaStart-menyn Orb. I sökrutan Skriv hdwwiz och klicka sedanhdwwize.exe- länken.

2. Nu ska guiden Lägg till maskinvara vara öppen. Klicka på Nästa genom den första sidan och sedan på den andra Välj Installera hårdvaran som jag manuellt väljer från en lista (Avancerat) . Klicka på Nästa för att fortsätta.

3. Bläddra ner listan och välj Nätverksadaptrar och klicka sedan på Nästa .

4. Ge nästa fönster ett ögonblick för att ladda, och klicka sedan på Microsoft och välj Microsoft Loopback Adapter och klicka sedan på Nästa.

Nu bör Microsoft Loopback Adapter installeras, och det kommer att dyka upp i ditt nätverksanslutningsfönster. Härifrån kan du enkelt konfigurera din adapter för att göra vad du vill! Häftig!