Ny Google Chrome Beta är blixt snabbt, video bevis [groovyNews]

Google sätter pedalen på metallen, och den metall är Chrome . Med en JavaScript-motor som heter " V8 " kan det inte vara snabbt? Riktmärkena är in och det slår ut hela tävlingen.

Medan Microsoft kanske arbetar med en IE9-förhandsgranskning, går Google redan upp på plattan med en full på Chrome Beta 5. Det visar sig vara snabbare än någon annan webbläsare, även om den mindre populära Operaen ligger bakom. Ta en titt på de officiella SunSpider JavaScript-benchmarkresultaten nedan. Åh och saker ser inte så bra ut för IE8 ...

Google Chrome är inte bara byggt för JavaScript-hastighet, men det har också bra HTML5-stöd, API för geografiskt läge, fil dra och släpp och många andra funktioner som vi hoppas kunna täcka vid utgåvan. Medan Chrome-beta kanske inte låter det som är intressant för många, har Google gjort ett Google Chrome Speed ​​Test-video som är extremt groovy. Om du gillar Myth-busters behöver du kolla in videoklippet nedan och hänga på din hatt.

Och här går vi med den sista videon av Googles Speed ​​Test - Chrome VS. Potatis, Chrome VS. Sound Waves och Chrome VS. Blixt!

Testa Google Chrome Beta [via Google.com]