Så här använder du Bluetooth-hörlurar med Amazon Fire TV

Om du äger en Amazon Fire TV-set-top-box och vill fortsätta njuta av dina filmer eller spel medan barnen eller dina rumskompisar är i sängen kan du ansluta ett par Bluetooth-hörlurar för att få ljudet dirigerat där istället.

Detta är möjligt tack vare några senaste uppdateringar av Fire TV som Amazon meddelade förra månaden i ett pressmeddelande. För närvarande är hörlursstödet endast tillgängligt för Fire TV-rutan och inte för pinnen.

Anslut Bluetooth-hörlurar till Fire TV

På din Fire TV, gå till Inställningar> Controllers och Bluetooth Devices och välj Andra Bluetooth-enheter.

Nu starta din Bluetooth-hörlurar och sätt dem i parringsläge - varje hörlurstillverkare gör det annorlunda, så du kan behöva hänvisa till hörlursdokumentationen.

Välj sedan Lägg till Bluetooth-enheter från menyn Fire TV Settings och välj hörlurarna när de är upptäckta och vänta medan parningen avslutas.

Det är allt som finns där. Nu kan du fortsätta rocka eller njuta av något av media på din Fire TV medan alla andra sover.

Det är också värt att notera att Roku 3 och uppdaterade Roku 2 har en funktion med sin Bluetooth-fjärrkontroll som låter dig ansluta hörlurar till den. Faktum är att det även kommer med en uppsättning öronproppar i lådan.