Humble Indie Bundle V: Tre mer bästsäljande spel tillagda

Förra helgen gick Humdle Indie Bundle 5 försäljning live. Idag lagde det ytterligare tre matcher till ett redan imponerande paket av bästsäljare, och det använder fortfarande "namnet ditt eget" pris. Den enda fångsten är att för extra spel måste du betala ett över genomsnittligt pris.

New Humble Bundle Games

  • Enda överlevande
  • Fläta
  • Super kött pojke

Och det inkluderar de fem tidigare spelen som redan finns i bunt - Bastion, Amnesia, Psychonaughts, Superbrothers och Limbo.

Det finns sju dagar kvar av denna försäljning. Vilket innebär att det slutar torsdagen den 31 maj 2012 kl 07:00 EST.

Fler spel kan fortfarande läggas till bunt innan försäljningen slutar. Den goda nyheten är att om du redan har köpt bunten får du automatiskt alla spel som läggs till, inklusive Steam-nycklarna (förutsatt att du betalat mer än genomsnittet).

Vid tidpunkten för detta skrivande är genomsnittspriset på 7, 93 dollar och stigande. Det finns ett donationskrig pågår mellan @notch, @crashplan och @HumbleBrony. Med tillägg av tre mer bästsäljare, som kräver en genomsnittlig betalning att ta emot, fortsätter priset för Bundle att öka.

Dessa spel är plattformar och körs på Windows, Linux och Mac. För mer om Humble Bundle V - kolla in den här korta videon. Ha så kul!