Hulu "Plus" tillkännagavs och granskades

För några månader sedan omfattade vi kort sagt rykten om Hulus nya premium service. Igår meddelade Hulu de officiella detaljerna och startade förhandsgranskningsinbjudningarna. Som en ivrig Hulu-tittare pumpas jag om den nya valfria tjänsten. Här är vad du kan förvänta dig.

Vad är Hulu Plus?

Medan Hulu Plus kan låta som en djärv ny affärsstrategi, är det bara en tillägg till befintlig Hulu-tjänst. Denna tillägg betyder att Hulu som du vet det inte går någonstans, åtminstone det är vad Hulu har lovat. Den tilläggsfunktionstjänst som kostar tillägg kostar dig $ 9, 99 per månad för flera nya funktioner som inte är tillgängliga via den kostnadsfria Hulu-tjänsten, som vi alla vet idag.

Hulu Plus Egenskaper

Hulu Plus är utformad för att få Hulu till ett brett utbud av enheter, som börjar med iPhone, iPad, TV och mycket mer . På toppen av mutli-enheten stöd, Hulu Plus låser upp fler shows och fler episoder av alla shows på Hulu. Annonserna går inte borta. Yup, det är tråkiga nyheter, men du måste fortfarande titta på samma annonser som gratis tittare tittar på, även om du är en betald abonnent. Här är en fullständig lista över funktioner:

  • Hulu Plus App för iPad, iPhone och iPod Touch streaming
  • Kommande TV- och Android-support ( Samsung Internet TV och Blu-Ray-spelare har en app )
  • Konsolstöd, Playstation 3 om några månader; Xbox 360 2011.
  • Stream visar över 3G eller WiFi ( Hoppas du har en obegränsad dataplan för den iPad! )
  • Titta på varje avsnitt av varje aktuell säsongshow
  • Titta hela förflutna årstider av alla utställningar på Hulu
  • Ytterligare äldre visar tillgängliga för visning
  • Njut av samma annonser i full längd som människor som inte betalar $ 10 per månad ( fel, ja. )

Slutsats

Hulu Plus kommer vara en trevlig tillägg för människor som vill titta på gamla episoder av deras favoritprogram. Den mobila enheten och kommande TV-support ser lovande ut, men jag får inte varför det borde betraktas som en "Premium" -funktion. Andra program som TVersity and PlayOn finns redan som låter dig strömma Hulu till någon enhet från datorn.

Under de senaste månaderna har det skett en märkbar ökning av längden på de annonser som visas på Hulu. Så mycket så att folk klagar i kommentarerna på nästan varje show. Om Hulu vill locka mig till att betala $ 10, måste de bli av med annonserna helt och hållet för Plus-kunder, eller åtminstone minska dem till bara öppnings- och stängningsannonserna som HBO och andra premiumkanaler gör.

Ser du på TV på HULU? Skulle älska att höra dina tankar om den nya PLUS-tjänsten och $ 10 avgift.