Frekvens App Tracker Lets Se hur många appar du har använt

Om du är nyfiken på att se vilka appar som du använder mest på din Android-enhet, eller om du vill veta vad ditt barn gör med den tabletten hela dagen, är Frekvens: App Usage Tracking appen för dig.

Appanvändningsspårning för Android

Så installera bara appen från Google Play Butik - den grundläggande versionen är gratis och den ska täcka de flesta användarnas behov. Skillnaden mellan de två är att du måste starta den fria versionen efter att Android har startat (den betalade, som kostar $ 0, 99, startar i sig). Den andra förmånen för den betalda versionen är att du kan ställa in dess spårningsnoggrannhet - desto bättre spårning desto större batteriförbrukning. Bortsett från det är de identiska.

Efter att ha installerat det, låt det bara springa i bakgrunden, så det kan samla lite statistik om de appar som du använder. På nolltid ser du en lista som ser ut som bilden nedan.

Du har olika visningsalternativ till ditt förfogande, var och en ger dig olika statistik. Den första listan, som börjar med Använda appar, Alla installerade appar, men även listan utan visning.

Det senare inkluderar de appar som du inte vill se hela tiden i Använda Apps-statistiken. För att lägga till en app till den, tryck bara på den och håll fingret på den. En meny visas, så att du kan göra det. På samma meny kan du avinstallera den aktuella appen direkt.

Den andra menyn, som visar dig Alltid användningsstatistik som standard, kan också användas för att visa statistik för de senaste tre månaderna, den senaste månaden, den senaste veckan eller bara för idag.

Appen kan vara ganska enkel, men det gör sitt jobb bra och kan ge dig några intressanta detaljer. Om du till exempel märker att du har spenderat över fyra timmar om dagen spelar ett spel kanske du har lite problem ...