Så här använder du Pocket med Internet Explorer

En av de tjänster jag har använt nyligen för att samla in artiklar att läsa senare är Pocket. Den har tillägg som fungerar bra med Chrome och Firefox på datorn. Det finns också Pocket apps för Android, iOS, Kindle Fire, och även BlackBerry. Att få det att fungera med Internet Explorer är dock en annan affär. Du måste lägga till en bokmärke i IE. Så här fungerar det.

Lägg till Pocket till Internet Explorer

Gå över till fickan på skrivbordet. Dra sedan + Fickknappen till fältet Favoriter i IE.

När det är lagt till, när du hittar en sida som du vill "ficka" för att läsa senare, klicka bara på bokmärket och det läggs till. Ikonen är inte lika glamorös som i Firefox eller Chrome, men den fungerar och synkroniserar allt du "pocket" till alla dina andra enheter och webbläsare som har Pocket-aktiverat.

Tips ! Om du vill ändra bokmärkesikonen högerklickar du på den och går till Egenskaper> Ändra ikon och väljer en lagerikon eller bläddrar till en anpassad. Precis som att skapa en anpassad Windows-mappikon.

Det finns för närvarande inte en officiell Pocket app i Windows Store, men om du har en Surface RT är ett bra alternativ app LaterMark som du kan läsa om här. Det låter dig använda Share charm att synkronisera sidor till Pocket i den moderna versionen av IE 10.