Så här går du med i Microsoft Office Insider Program för Mac

Tillbaka i november meddelade Microsoft Office Insider Program, vilket ger Microsoft Office-användare tidig tillgång till funktioner som fortfarande är under utveckling. Liknande ett offentligt beta-program får Office-användare att prova nya funktioner och funktionalitet innan de är allmänt tillgängliga. Programmet är öppet för både Windows och Mac-användare. Här är en titt på hur du registrerar dig för programmet för Mac.

Öppna Office Insider Program på Mac

Först måste du köra Office 2016 for Mac-paketet. Om du redan har installerat det, starta något av programmen i sviten och klicka på Hjälp> Sök efter uppdateringar .

Kolla in Insider-programmet för Join Office i Microsoft Auto Update-fönstret och du ska vara bra att gå. Hittills är inget nytt klart än, men du kommer att bli underrättad så snart de är.

Microsoft Office Insider-programmet liknar Microsofts Insider Program för Windows 10, vilket låter användarna ta fram framtida versioner av Windows 10 under utveckling för en snurrning. Microsoft flyttade till en ny utvecklingsgren för Windows 10, kodnamn Redstone i december 2015, rulla ut bygg 11082. Efter en kort paus startade Windows Team i början av januari 2016, byggde nya funktioner och funktioner för den nya versionen. Redstone förväntas starta under andra halvåret 2016.

Om du upplever problem med att uppdatera Office for Mac, kolla in vår artikel för instruktioner hur du löser problemet.