De bästa färdigheterna att aktivera för Amazonas Alexa

En av de bästa egenskaperna hos Amazons Alexa är väl möjligheten att lägga till nya funktioner. Liksom med en webbläsareförlängning eller en smartphone-app kan utvecklare skriva programvara som fungerar med ditt Alexa-konto. Någon Alexa-mjukvara (kallad "Färdigheter") är fantastisk, medan andra inte riktigt är meningsfulla. Nyligen Amazon främjas det har över 10.000 av dessa tillägg. Vi tyckte att det skulle vara kul att se våra favoriter här på och vilka som skulle undvikas.

Börja på webben

Att försöka sortera igenom dessa på din telefon tar för alltid. Lyckligtvis kan du komma åt alla dessa saker från Amazons portal. När du är inloggad på ditt Amazon-konto, välj bara Alexa Skills i sökrutan, eller navigera direkt till det. Amazon har också en webbversion av Alexa-appen.

Från skickbutiken ger Amazon dig betyg och recensioner. Jag tittar på det några veckor. Jag tittar på de nyheter som har lagts till under de senaste 30 dagarna tillsammans med de populära och trendiga listorna. Det är som en appbutik, och så brukar jag navigera i Apple och Googles butiker.

De flesta alla färdigheter är gratis. Jag har inte hittat en som tvingar mig att betala. För att använda en färdighet, klicka bara på Aktivera, och du är där. På den skärmen kommer kommandon att initiera den färdigheten. Många av dem är relaterade till din Flash Briefing, vilken är din dagliga nyhetsrapport. De färdigheter som vi behandlade i den här artikeln.

Färdigheter är kontospecifika. Det betyder att du kan aktivera dina barns färdigheter och hålla dem åtskilda från dina färdigheter. Berätta bara för att Alexa växlar konton.

Aktivera färdigheter som gör känsla

I de tidiga dagarna av smartphones gjorde många företag apps som inte gav mening. Skulle det inte vara lättare att göra detta på webben? Hur kommer utgivning av ett röstkommando att bli en tidsbesparare för dig?

Eftersom Alexa är tillgängligt för alla som utfärdar ett kommando, är jag försiktig med att använda kommandon som kan kosta mig pengar. Medan du kan konfigurera Alexa för att förhindra olyckliga Amazon-inköp, kan du inte alltid hindra det från att beställa dig en bil, pizza eller kaffe om du aktiverar dessa färdigheter.

Jag rekommenderar att du lämnar allt som handlar om pengar från din Alexa. Håll det på din smartphone. Det inkluderar bankkonton och kreditkort. Några av dessa färdigheter lägger till ett lösenord, men den säkerheten gör det mindre bekvämt. Ditt lösenord kan överhöras av andra. Lämna pengar till privata skärmar.

Utöver Flash Briefing rekommenderar jag inte färdigheter relaterade till podcaster. Jag försökte det för några veckor. Om inte kan lyssna på hela podcasten berättar Alexa inte andra enheter där jag slutade. Om jag strömmer min podcast från min smartphone kan jag ta den i bilen. Alexa minns inte alltid var jag slutade i en podcast även om jag använder showens skicklighet. De flesta av dessa podcaster är tillgängliga via Tunein ändå.

Min favorit skicklighet: Sluta, Andas, Tänk

Vi ska alla sakta ner och meditera lite mer. Problemet är att det är smärtsamt och obekvämt. Jag var ett fan av Stop, Breathe, Think mobilappen. Jag sitter och brukar koppla av mindre än 5 minuter, och det ger dig fullständiga instruktioner om vad du ska göra. Du behöver inte ens ligga ner. Appen spårar hur mycket du har använt det också. Jag gör detta på natten precis innan jag går och lägger mig i sängen.

Övrig avkoppling och motivationskunskaper

Om du letar efter en kortare meditation är 1-Minute Mindfulness en snabb paus i din dag. Kunskapen går dig genom andning eller ger dig några naturljud. Om du inte kan spara en minut av din dag, så är du den perfekta kandidaten för en färdighet som så.

Om jag befinner mig i en kreativ nedgång ger Daily Affirmation mig en god bit av sageråd, medan Focus Word ger min mening dag.

Kommunikation: AT & T Skicka meddelande

Medan jag kunde hämta min telefon eller använda Hey Siri för att diktera ett meddelande, är AT & T Skicka meddelande mycket enklare. Jag har ett eko i köket och en prick på mitt kontor. Min iPhone är ofta utom räckhåll, men mellan de två Alexa-enheterna kan en av dem höra mig.

Du är begränsad till specifika kontakter, men jag ser det som en funktion snarare än en bugg. Jag vill vanligtvis bara textfamiljer, så jag behöver inte min fullständiga kontaktlista. Texten säger att de är från Alexa, så personen vet att du kanske inte kan läsa svaret. Bästa användningsfallet: "Hej, jag är mitt i matlagningsmiddagen, och vi slutade med smör, kan du välja lite på vägen hem?" Om du använder det här AT & T-meddelandet ser texten ut som det kommer ifrån Din telefon och svar går till den telefonen.

Annan meddelandeservice

SMS med Molly

SMS med Molly fungerar med alla telefoner som stöder textmeddelanden. Till skillnad från AT & T-appen kan du lägga till så många kontakter som du vill. Hon låter dig också byta inledande nummer på flugan så en vän eller gäst kan använda den. Med den fria skickligheten begränsar Molly dig till 30 meddelanden om månaden.

Den stora nackdelen med SMS med Molly är mottagaren kan inte svara direkt på meddelandet.

Fråga min kompis

Fråga My Buddy är ett personligt varningssystem som de kända reklamfilmerna om en äldre kvinna som behöver hjälp efter ett fall. Som de tydligt anger, är det inte ett ersättare för 911 eller ett övervakat varningssystem. Denna färdighet är perfekt i ett hus som har barn eller någon som kanske inte kan nå telefonen ibland. Varningstjänster har månadsavgifter och kan inte vara rätt för alla. Fråga min kompis ger dig något av det där lugnet utan extra kostnad. Om du har barn, vem som kanske inte kan använda eller nå en telefon, få den här färdigheten direkt.

Riktnummer

Hatar du inte när du får ett samtal från ett nummer du inte känner igen? Du är inte säker på om det är någon du vet. Heck, du vet inte ens vilken riktnummer det är. En snabb fråga från Alexa berättar varifrån den är från. Det kan hjälpa dig att bestämma om du ska svara innan du lämnar en röstbrevlåda.

Mat: Alla Recept

Som många människor håller jag mitt eko i köket. Det kan göra grundläggande recept och enkla substitutioner, men ibland behöver du lite mer. Ett bra exempel på när jag använder det här är när jag inser att vi är ute av något och jag måste skrapa receptet helt och hållet (Du kunde inte sluta hemma och plocka upp smör? Verkligen?). Du måste skapa ett All Recipes-konto först och länka det till din Amazon-färdighet. När du har gjort det kan du be det om populära recept eller idéer att göra med ingredienser du har till hands.

När du är redo går alla recept igenom varje steg. Jag trodde att det skulle vara jättebra, men då kan jag inte lätt lyssna på andra saker på Alexa medan du lagar mat. Denna enstaka uppgift är inte världens ände, men jag hoppas att de ska räkna ut hur man lyssnar på musik och använder en färdighet en samtidigt. Siri verkar inte ha problem med att göra detta.

Annan matfärdighet

Öl Snob

Du drar en öl ur kylskåpet, och du kan inte komma ihåg varför du köpte den. Vad smakar det och hur mycket alkohol har det? Du kan leta upp det på BeerAdvocate.com, men den här färdigheten gör det för dig. Med hantverk öl med så många liknande namn har denna skicklighet misslyckats mig några gånger. Det är då jag drar ut min iPhone för andra frågor.

Ingrediens sub

Amazon gör individer väldigt enkla substitutioner, men brukar misslyckas med mig. Det är här Ingredient Sub sparar dagen. När jag inte kan få någon att köpa smör på vägen hem, kan jag fråga denna färdighet bra substitutioner för smör. Bland de många alternativen gav jag mig 7/8 koppar vegetabilisk olja + halv tesked salt.

Glad övergångar

Även om detta är varumärkessponsorerat, behöver du inte lagra dina rester i sina behållare. Denna enkla färdighet kommer ihåg vad du har sagt det är i kylen eller frysen. Det hjälper till att svara på frågan "Vad är det för middag?" I stället för att göra något nytt, varför inte värma upp något du redan gjort. Du berättar för den här färdigheten vad du lägger i kylen eller frysen, och skickligheten kommer ihåg. När du frågar om rester, det ger dig en inventering av vad du har och var. Det spårar även datumet. När du äter en övernattning, berätta bara Glad återstående att ta bort den från inventeringen. Lysande!

Bartendern

Jag glömmer alltid skillnaden mellan en svart ryska och vit ryska (man har kräm). Om du frågar denna färdighet hur man dricker, ger den specifika proportioner. Alexa har några av dessa färdigheter inbyggda, men Bartenderen verkar veta mer.

Fläckar är borta

Jag lägger denna färdighet i livsmedelskategorin eftersom de flesta av mina spill är matrelaterade. När du försöker städa upp en fläck är tiden kritisk. Jag kunde se på dessa saker på webben, men Alexa berättar för mig hur man klarar av att få ut rött vin eller choklad.

Utbildning: Denna dag i historien

Även om jag skulle vilja att det här är i Flash Briefing, berättar den här kunskapen lite trivia varje dag. Jag rekommenderar starkt denna färdighet för alla med barn. Att lära av Alexa kan vara kul, men historien är bara början. Innehållet kommer från History Channel, och du kan be om detaljer om varje händelse på dagen.

Andra lektioner av dagen

Det här är ett område där Alexa-färdigheter alltid kommer att lysa. Beroende på vad du är intresserad av hittar du alltid bra innehåll. Du kan lära sig ordförråd eller främmande språk. För något intresse har Alexa en fakta eller en citatapp. Dessa spänner från olika typer av mat eller mat, tv-program och filmer, historiska eller popkulturfigurer, djur och städer. Om du studerar för ett test har Alexa förmodligen en färdighet att quizera dig.

Fortsätt söka efter mer och gör en skicklighetskontroll

Precis som vilken appbutik som helst läggs mer kunskaper dagligen. Amazon listar de nya färdigheterna under de senaste 7, 30 och 90 dagarna. Jag håller alltid utkik efter nya färdigheter för att utöka kraften i min Alexa. Amazon har, vänta på det, en Färdighets Finder som ger dig dagens skicklighet eller låter dig söka efter nya färdigheter.

För att se vilka färdigheter du har aktiverat och hur du använder dem, gå vidare till Amazonas färdighetssida och välj dina färdigheter . Företag lägger till nya funktioner i befintliga färdigheter, så det är värt att kolla in dem för nya funktioner.