Så här byter du uppdrag i Windows 8.1 Modern Interface

Windows-skrivbordsbrukare i åratal har kunnat enkelt byta uppgifter på olika sätt. Med hjälp av Aktivitetsfältet, Ctrl + Tab, lämnar flera skärmar öppna ... etc. Men i det moderna gränssnittet Windows 8.1 finns det ingen aktivitetsfält och håller reda på vad som är igång och att byta mellan appar kan vara förvirrande.

Windows 7 Desktop App Switching

Skrivbordsbrukare används för att byta uppgifter genom att trycka på Alt + Tab och få följande skärm. Till exempel nedan är ett skott av omkopplingsuppgifter i Windows 7. Samma tangentbordsgenväg fungerar fortfarande på skrivbordet i Windows 8.1 och det moderna användargränssnittet.

Eller du kan få effekten av cascading windows genom att använda Windows Key + Tab .

Byt upp uppgifter Windows 8.1 med tangentbordsgenvägar

För de som brukade använda tangentbordsgenväggen Alt + Tab på skrivbordet för att växla mellan körbara appar, har du lycka till! Samma funktion fungerar på Start-skärmen och hela 8.1 modern miljö.

Faktum är att komma tillbaka till min tidigare artikel om hur man gör Windows 8.1 moderna appar och skrivbord för att leka snyggt tillsammans. Om du trycker på Alt + Tab kommer du att visa dina öppna moderna appar och öppna objekt på skrivbordet tillsammans.

En annan genväg att komma ihåg är Windows Key + Tab som öppnar fönstret Aktivitetsomkopplare på sidan av din skärm. Där, precis som på skrivbordet. Håll ner Alt och tryck på Tab för att växla mellan appar.

Andra metoder

Om du inte befinner dig i "Kung-Fu-tangentbordet", använd musen för att ta pekaren till det övre högra hörnet på skärmen. Det kommer att hämta alla dina öppna flikar och du kan välja den du vill ha. Du kan också högerklicka på en listad app för att stänga den.

Om du är på ett touch-gränssnitt kan du svepa från vänster till höger på skärmen för att cykla genom dina appar också. Eller för att hämta omkopplaren, svep från höger om en fjärdedel av vägen in och sedan tillbaka till vänster. Det tar lite övning, men när du förstår det är det lätt att göra, och sparar tid eftersom du inte cyklar genom varje app individuellt.