Microsoft släpper Outlook 2013 för Windows RT som en del av Windows 8.1 Update

Om du inte är nöjd med den inbyggda Mail-appen i Windows RT, finns det goda nyheter i horisonten. Tami Reller, CFO och CMO i Microsofts Windows Division, meddelade att Outlook 2013 RT kommer att finnas tillgänglig senare i år som en del av den fria Windows 8.1-uppdateringen.

Reller meddelade onsdagen som en del av Microsoft-keynoten vid Computex Taipei-evenemanget som äger rum denna vecka.

Enligt ett inlägg på Office News-bloggen:

Den nya Outlook har så mycket att erbjuda, inklusive en strömlinjeformad användarupplevelse som minskar störning och gör ditt innehåll kungligt. Från coola nya funktioner som att snabbt svara på e-post med inline-svar, till att använda "peeks" för att visa kalendern eller kontakterna utan att behöva byta mellan flikar manuellt, ger Outlook nya verktyg till hands. Och med dagens nyheter kommer Outlook snart att finnas tillgängligt via Windows-datorer, telefoner och surfplattor.

Denna nyhet kommer på klackarna i ett nytt meddelande att Microsoft ger dig ett gratis tangentbordskåpa för Surface-tabletter som köpts för nästa månad. Oavsett om tillägg av Outlook och ett gratis tangentbord kommer att bidra till att sporra långsam Surface RT-försäljning kvarstår att se. Men det är definitivt ett steg i rätt riktning men.