Microsoft tillkännager nya tillägg för sin Edge Browser

Microsoft tillkännagav idag flera nya tillägg som kommer till sin Edge webbläsare i Windows 10. Meddelandet kom under sin årliga Build Developer Conference.

Några av de nya tilläggen inkluderar stora tjänster som LastPass, Adblock Plus, Amazon, Evernote och andra.

För två veckor sedan släppte Microsoft Windows 10 Redstone Preview Build 14291 till Windows Insiders som innehåller stöd för Edge extensions. Vid den tiden fanns det bara ett fåtal tillgängliga, men det är på väg att förändras.

">

När Windows 10 släpptes första gången förra året är bristen på förlängningsstöd den viktigaste funktionen som saknas från den nyligen uppgraderade webbläsaren.

Vi förväntade oss ursprungligen Microsoft Edge att ha förlängningsstöd vid slutet av förra året, men det var försenat. Om du är medlem av Windows Insider Program för Windows 10 kan du börja testa ut extensions i Edge now.

Du kan dock förvänta dig att se förlängningsstöd för Edge och mycket fler förbättringar som kommer senare i år i nästa stora uppdatering.

Nästa stora Windows 10-uppdatering, som för närvarande heter "Redstone", förväntas rinna ut till alla i sommar. Det kommer att vara gratis för alla som har Windows 10 installerat och kallas årsdagen uppdatering.