Så här ställer du in, eller stänger av, lösenordslås i iOS 7

Någon frågade mig om den här igår. IOS 7 gillar att automatiskt skapa ett lösenordslås för dig som det verkar. Jag använder en på min iPhone, men jag behöver inte det på min iPad. Tabletterna stannar mest hemma hemma. Men vid installationen insåg jag att jag oavsiktligt skulle skapa ett lösenordslås. Det är lite irriterande när du bara vill använda iPad för att kontrollera IMDB. Så här ändrar du det.

1) Gå till Inställningar på din iOS-enhet.

2) Tryck på Allmänt.

3) Under Allmänt, gå till Passcode Lock.

4) Du måste ange ditt lösenord.

5) Nu kan du välja Vrid lösenordet av. Det här är mer idealiskt på en iPad, eftersom de flesta av oss håller dem hemma eller kanske inte förlorar det lika enkelt som vi gör en smartphone.

6) För min iPhone föredrar jag att gå för att kräva lösenord och ställa in den efter 1 timme.

Vad det innebär är att du inte behöver låsa upp din iPhone varje gång du vill titta på den. Om du bär det runt i fickan och du vill kontrollera det ofta är det här ett bra sätt att använda den. Men om du lämnar din iPhone ensam i en timme eller mer, kommer det att be om ett lösenord. Det här kan vara idealiskt om du råkade förlora din iPhone och någon hämtar upp den. Förhoppningsvis kommer det att låsa innan de får röra sig med det. Du kan välja en inställning som fungerar för dig, och som menyn säger är kortare tider säkrare.