Förhandsgranska Windows 10 Mobile Insider Bygg 10586.107 och Släpp Preview Ring

Microsoft började idag rulla ut Windows 10 Mobile Preview Build 10586.107 till Insiders i Fast-ringen. Den här nya byggnaden innehåller flera buggfixar och förbättringar. Det lägger också till en ny tredje ring för Windows Insiders att gå med som kallad Windows Insider Release Preview. Den här nya ringen är tillgänglig för Windows Insiders i Windows 10 och Windows 10 Mobile-programmen.

Gabe Aul gjorde meddelandet på Twitter tidigare i eftermiddag:

Windows Mobile build 10586.107 är nu tillgänglig för #WindowsInsiders i snabbringen: https://t.co/DBjdrGTKBm

- Gabriel Aul (@GabeAul) 10 februari 2016

Windows 10 Mobile Preview Bygg 10586.107

Det finns också ett officiellt Microsoft-inlägg av Gabe (som också visas i Windows 10 Insider Hub-appen) som beskriver vad som är nytt i den här byggnaden:

  • Lös ett problem där det i vissa fall kan vara en enhet som saknar kakel på startskärmen efter att ha gått igenom enheten ur rutan.
  • Förbättrat stöd i berättaren att tala på flera språk.
  • Förbättringar av enhetens återställningsupplevelse när BitLocker \ Device Encryption är aktiverad enligt företagets policy eller av användaren.

Ny Release Preview Ring

Tillsammans med nyheterna upp den nya byggnaden för Windows 10 Mobile, upptäckte vi också att det finns en ny ring som läggs till i Windows Insider-programmet. Den nya ringen heter Windows Insider Release Preview. Detta gäller både PC-användare och Windows 10 Mobile. För att uttrycka det enkelt är det långsammare än den långsamma ringen.

Här är vad du kan leta efter i den nya ringen enligt Microsoft:

  • Släpp förhandsgranskning - Bäst för Insiders som gillar att få tidig tillgång till uppdateringar för nuvarande filial, Microsoft-program och drivrutiner, med minimal risk för sina enheter, och vill fortfarande ge feedback för att göra Windows-enheter bra.

När du har uppdaterat på din telefon och provat den nya versionen för Release Preview, lämna en kommentar nedan och låt oss veta hur saker och ting fungerar.