Så här kontrollerar du Chromecast-appen för gratis erbjudanden

Google gav dig redan en chans av en överenskommelse på Chromecast på bara $ 35, och det finns andra erbjudanden som regelbundet visas som du vill kontrollera. Här är en titt på hur du drar upp specialerbjudandenna med Chromecast-appen på Android eller iOS.

Kontrollera Chromecast för erbjudanden och erbjudanden

Om du vill kontrollera din Chromecast för erbjudanden öppnar du Chromecast-appen på din smartphone eller annan enhet (det fungerar på iOS och Android. Välj den Chromecast du har, eller om du har flera kan du kontrollera var och en i taget.

Tryck sedan på inställningsmenyn längst upp till höger och tryck sedan på Sök efter erbjudanden.

Som visas på skärmdumpen nedan hittade jag sex erbjudanden för min Chromecast. De angivna erbjudandenen varierar mellan Chromecast-enheter beroende på hur länge du har haft det och vilka specialerbjudanden du redan accepterat.

De flesta av dessa erbjudanden är försöksperioder för kanaler eller utvidgade förhandsvisningar - inte något super bra som ett par gratisfilmer. Ändå bör du kontrollera dem från tid till annan eftersom du aldrig vet vad som kan dyka upp.

Tala om erbjudanden från Googles tjänster, tidigare i år täckte jag den nyligen tillagda Google Play-kanalen för Roku. Var noga med att kontrollera det med jämna mellanrum för gratis filmer och / eller andra program.